Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Αράνο: "Θέλω το Κύπελλο"


Ο Κάρλος Αράνο με το κασκόλ του Αρη Για την κατάκτηση του Κυπέλλου μίλησε ο Κάρλος Αράνο σε εκπομπή του "Libero 107,4". Ο Αργεντίνος παίκτης ρωτήθηκε για το παρατσούκλι που τον συνοδεύει, μίλησε για την πορεία του Αρη και το παιχνίδι με την ΑΕΛ, αναφέρθηκε στο ματς με την Καβάλα, ενώ τόνισε ότι έχει προσαρμοστεί στη Θεσσαλονίκη.

Αρχικά, ο Αργεντίνος παίκτης ρωτήθηκε για το παρατσούκλι που τον συνοδεύει και είπε: "Το Τσίτσε είναι ένα παρατσούκλι, που όμως δεν σημαίνει τίποτε ιδιαίτερο, από μικρό στην οικογένεια με φώναζαν έτσι και μου έχει μείνει".

- Για την πορεία της ομάδας και το παιχνίδι με την Λάρισα, τόνισε: "Πιστεύω ότι μέχρι τώρα έχουμε κάνει μια καλή χρονιά τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο. Στο παιχνίδι με την Λάρισα ευτυχήσαμε να παίζουμε από νωρίς με παίκτη παραπάνω αλλά ήμασταν σοβαροί, πετύχαμε γρήγορα 2 γκολ και στην συνέχεια μπορέσαμε να κάνουμε και μια οικονομία δυνάμεων για τους επόμενους αγώνες".

- Για τα παιχνίδια με την Καβάλα: "Θα είναι σαφώς διαφορετικά παιχνίδια για το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Τώρα θα παίξουμε για το πρωτάθλημα και οφείλουμε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα καθώς θέλουμε να εξασφαλίσουμε όσο πιο νωρίς γίνεται την είσοδο μας στα play-off. Αυτός είναι ο στόχος στο πρωτάθλημα τώρα και κοιτάμε να προχωράμε μπροστά βήμα βήμα, παιχνίδι παιχνίδι, πάνω από όλα όμως πρέπει να είμαστε σοβαροί για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε στο τέλος".

- Σε ερώτηση αν το παιχνίδι για το πρωτάθλημα, θα χρησιμεύσει ώστε ο Αρης να μάθει καλύτερα την αντίπαλο του, είπε: "Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το δει ο προπονητής, εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μπούμε μέσα στο γήπεδο και να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται με τις οδηγίες που θα έχουμε. Έχουμε ένα πολύ δυνατό ρόστερ ως ομάδα, θέλουμε βέβαια και κάποια βελτίωση αλλά αυτό που μετρά είναι να έχουμε θέληση και να μπαίνουμε στο γήπεδο για να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα".

- Ερωτηθείς αν αισθάνεται κουρασμένος καθώς δεν έχει σταματήσει να παίζει καθόλου αυτή την χρονιά, ο Κάρλος Αράνο είπε: "Νιώθω πολύ καλά και νομίζω πως είμαι σε θέση να ανταπεξέλθω, υπάρχει πάντως μια κούραση αλλά δεν είναι γιατί παίζω χωρίς διακοπή από το καλοκαίρι. Απλά το τελευταίο διάστημα παίξαμε αρκετά παιχνίδια σε βαρύς αγωνιστικούς χώρους και έχουμε ταλαιπωρηθεί λίγο και εγώ και οι συμπαίκτες μου. Παρ' όλα αυτά όλοι είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα στα παιχνίδια που ακολουθούν για να φέρουμε την ομάδα στον τελικό του κυπέλλου".

- Σχολιάζοντας το γεγονός ότι πέρυσι έχασε το πρωτάθλημα στην Αργεντινή την τελευταία αγωνιστική, ανέφερε: "Είμαι πραγματικά πολύ στενοχωρημένος από τον τρόπο που χάθηκε ο τίτλος πέρυσι στην Αργεντινή και αυτό που θέλω τώρα είναι να πάρω την προσωπική μου εκδίκηση με τον Αρη. Να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου και με την βοήθεια του Θεού να το σηκώσουμε".

- Κλείνοντας, μίλησε για την προσαρμογή του στην Θεσσαλονίκη: "Έχουμε προσαρμοστεί πολύ καλά στην Θεσσαλονίκη και αυτό είναι πολύ σημαντικό για κάθε παίκτη. Η οικογένεια μου αισθάνεται πολύ όμορφα εδώ, η Θεσσαλονίκη είναι πολύ ωραία πόλη και περνάμε καλά. Από την πρώτη στιγμή που ήρθαμε εδώ, ο κόσμος μας έχει δεχθεί πολύ καλά, μας μιλά στο δρόμο και μας φέρεται όμορφα, έτσι θέλω κι εγώ να ανταποδώσω στον κόσμο όσα μας έχει δώσει, παίζοντας πολύ καλά και γιατί όχι παίρνοντας έναν τίτλο για τον Αρη και τον κόσμο του".

Δεν υπάρχουν σχόλια: