Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Ολυμπιακός: Νοκ άουτ ο Ντάτολο


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Άσχημα είναι τα μαντάτα για τον Χεσούς Ντάτολο και τον Ολυμπιακό. Ο Αργεντίνος αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα της περασμένης Κυριακής κόντρα στον Ατρόμητο με θλάση και θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου τρεις εβδομάδες με ένα μήνα! Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ο μάνατζέρ του.

Ο Ντάτολο βρίσκεται στην Γερμανία με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αργεντινής, καθώς είχε κληθεί από τον Ντιέγκο Μαραντόνα για το φιλικό με τα "πάντσερ", ωστόσο ο τραυματισμός του δεν θα του επιτρέψει να αγωνιστεί. Ήθελε πάρα πολύ να δείξει στον ομοσπονδιακό προπονητή ότι μπορεί να τον υπολογίζει για το Μουντιάλ σε αυτό το φιλικό, που κατά του Αργεντίνους είναι μία κρίσιμη πρόβα για την ομάδα που θα ταξιδέψει στη Νότια Αφρική.

Ο μάνατζερ του Ντάτολο, Σαμπιέρι, με δηλώσεις τους στην εφημερίδα το "Φως" αποκάλυψε το μέγεθος του τραυματισμού του Αργεντίνου, δηλώνοντας ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου ένα μήνα.

"Ο Ντάτολο είναι βαθιά απογοητευμένος. Το πρόβλημα στο αριστερό πόδι είναι σοβαρό. Θα μείνει έξω είκοσι ημέρες με ένα μήνα. Λίγο λιγότερο από μήνα. Δυστυχώς τα νέα είναι άσχημα", τόνισε ο Σαμπιέρι. Αν πράγματι έτσι έχουν τα πράγματα, τότε ο Ντάτολο θα χάσει και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που είναι προγραμματισμένο να γίνει στις 21 Μαρτίου.

Ο μάνατζερ του Αργεντίνου άφησε αιχμές κατά του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς με αφορμή την καθυστερημένη αλλαγή του Ντάτολο στον αγώνα με τον Ατρόμητο, που είχε ως αποτέλεσμα την παραμονή του στον αγώνα παρά το γεγονός ότι είχε τραυματιστεί.

"Αυτά έπρεπε να τα σκεφτεί ο προπονητής του Ολυμπιακού, όταν ο Ντάτολο ζήτησε αλλαγή. Ο Ντάτολο είναι στολίδι για τον Ολυμπιακό".

Δεν υπάρχουν σχόλια: