Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Βάζουν τις βάσεις στον Απόλλωνα

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/fa9f04cd42bbf6fb0d7714fcceccc357_L.jpg?943912800?943912800?943912800Μπορεί το πρωτάθλημα να έχει δρόμο ακόμη μπροστά του, ωστόσο ο Απόλλωνας, μετά την εντός έδρας ήττα της περασμένης αγωνιστικής (1-0 από τον Αλμωπό Αριδαίας), έχασε κάθε ελπίδα για να διεκδικήσει την άνοδό του στη Γ’ Εθνική. Γεγονός σαφώς δυσάρεστο για τους Πόντιους καθώς και τον κόσμο της Καλαμαριάς, που βλέπουν την ομάδα τους να αγωνίζεται στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, μία χρονιά που σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να θυμούνται.
Όλα πήγαν στραβά φέτος για τους Θεσσαλονικείς , που δείχνουν αποφασισμένοι ωστόσο, η συνέχεια να μην είναι παρόμοια αλλά να βρουν σύντομα τον δρόμο τους. Για να επιτευχθεί αυτό, θα πρέπει να τοποθετηθούν σωστές βάσεις και να γίνει σοβαρός προγραμματισμός ώστε ο Απόλλωνας να αναλάβει τον ρόλο που του αρμόζει στο νέο πρωτάθλημα.

Συσπείρωση... από Χάρρυ Κλυνν
Το ενδιαφέρον που εξέφρασε πριν λίγες ημέρες ο δημοφιλής ηθοποιός, Χάρρυ Κλυνν, ο κατά κόσμον Βασίλης Τριανταφυλλίδης, για τις τύχες του Απόλλωνα βρήκε ανταπόκριση και από κάποιους επιχειρηματίες που θέλουν να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια. Κάποια ονόματα έχουν δοθεί στη δημοσιότητα ενώ αναλυτικά, όλα θα γίνουν γνωστά κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που προτίθεται να παραχωρήσει σύντομα. Στόχος τους είναι η συσπείρωση και η συνδρομή, στην προσπάθεια αναγέννησης του Απόλλωνα Καλαμαριάς.


Απογοήτευση από την εμφάνιση
Αγωνιστικά, η ομάδα συνεχίζει τις προπονήσεις της υπό τις οδηγίες του Κυριάκου Μπιμπισίδη, ο οποίος δεν έκρυψε την απογοήτευσή του από την ήττα της Κυριακής. Ο γνωστός τεχνικός ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πως η ομάδα του δεν κατάφερε να σκοράρει σε ένα τέτοιο παιχνίδι, το αποτέλεσμα του οποίου εξανέμισε κάθε ελπίδα που υπήρχε για την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Την προσεχή Κυριακή η ομάδα δεν αγωνίζεται καθώς θα πάρουν άνευ αγώνος το παιχνίδι από τους Διόσκουρους, οι οποίοι έχουν αποβληθεί από το πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: