Σάββατο 24 Απριλίου 2010

«Χ»ορταστικό ματς στο Αγρίνιο, 2-2 Πανιτωλικός-Εθνικός

Ισόπαλο έληξε το παιχνίδι στο Αγρίνιο μεταξύ του τοπικού Παναιτωλικού και του Εθνικού, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με 2-2.Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ λίγο πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους, με τον Ροντρίγκο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Μπαμπανιώτη και να στέλνει την ομάδα του με ψυχολογικό αβάνταζ στα αποδυτήρια (1-0, 43΄).

Παρόλα αυτά οι παίκτες του Παναιτωλικού μπήκαν «φτιαγμένοι» στον αγωνιστικό χώρο, φέρνοντας το παιχνίδια στα ίσια στο 58ο λεπτό, με εκτέλεση φάουλ του Γιώργου Θεοδωρίδη (1-1).

Στο 77΄ ο Κορακάκης έδωσε εκ νέου προβάδισμα στον Εθνικό (1-2), παρόλα αυτά τρία λεπτά αργότερα ο Μανίκας ισοφάρισε εκ νέου για την ομάδα του και, ουσιαστικά, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (2-2, 80΄).

Πεντάλεπτη διακοπή

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι μετά την πρώτη ισοφάριση των γηπεδούχων, δημιουργήθηκε ένταση της εξέδρας με τους παίκτες του Εθνικού. Στο 60ο λεπτό, μάλιστα, ο διαιτητής διέκοψε για πέντε λεπτά το ματς, λόγω ρίψης αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο, την ώρα που οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού προσπαθούσαν να εκτελέσουν ένα πλάγιο άουτ.

Οι συνθέσεις:
Παναιτωλικός (Γιάννης Νταλακούρας): Μπαμπανιώτης, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Παλαιολόγος, Μόρετς (46' Μανίκας), Δέντσας, Μπαϊκαρά, Στόρμπαεκ (88' Πασάς), Θεοδωρίδης, Δημούτσος (81' Μαρτελότο), Ζουρούδης.
Εθνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Συμεωνίδης, Μοσχογιάννης, Σύρος, Βιδάλης (67' Παγώνης), Γκράϊμς, Τσεμπερίδης, Σιλιγαρδάκης, Κορακάκης, Σουμπίνιο (86' Φερέιρα), Φαρινόλα, Ροντρίγκο (54' Ψιάνος).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κωνσταντινίδης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Παντικίδης, Πατσιάς (Μακεδονίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μανίκας - Γκράϊμς, Σιλιγαρδάκης, Μοσχογιάννης, Βιδάλης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 48' Σιλιγαρδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: