Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Κασάνο: «Θα πανηγυρίσω στη Ρώμη»!

Η Σαμπντόρια αντιμετωπίζει την Ρόμα την Κυριακή και ο Αντόνιο Κασάνο ξεκαθαρίζει ότι θα πανηγυρίσει αν σκοράρει και στερήσει το Scudetto από τους τζιαλορόσι. Ο επιθετικός των Γενοβέζων έχει αποχωρήσει εδώ και χρόνια από τους Ρωμαίους αλλά κάθε φορά που επιστρέφει στο «Ολίμπικο» για να τους αντιμετωπίσει είναι το κεντρικό πρόσωπο. Το ίδιο θα συμβεί και τώρα, σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο ματς, καθώς η Σαμπντόρια πάει για Champions League και η Ρόμα για πρωτάθλημα!

Σε δηλώσεις του, λοιπόν, ο Κασάνο δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο ενδεχόμενο να σκοράρει την Κυριακή, κάνοντας σαφείς τις διαθέσεις του αλλά και τα συναισθήματα του για την πρώην ομάδα του. «Ελπίζουμε ότι θα είναι μια σπουδαία βραδιά για την Σαμπντόρια. Σίγουρα δεν περιμένω να με υποδεχθούν στο Ολίμπικο με λουλούδια. Πάντα με αποδοκιμάζουν και το ίδιο θα γίνει και τώρα, αλλά δεν με ενοχλεί. Αν σκοράρω, ακόμη κι αν αυτό στοιχίσει αρκετά στη Ρόμα, θα το πανηγυρίσω. Μόνο όταν σκοράρω κατά της Μπάρι δεν πανηγυρίζω», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά τις σχέσεις του με τον Φραντσέσκο Τότι, είπε ότι «σίγουρα δεν μιλάμε πολύ, αλλά τα πράγματα έχουν φτιάξει σε σχέση με το παρελθόν. Έχω υπάρξει συμπαίκτης με τον Ζιντάν, τον Ρονάλντο, τον Φαν Νιστελρόι και τον Ραούλ, αλλά κανείς δεν με κατάλαβε όπως ο Τότι. Ηταν ο παίκτης με τον οποίο διασκέδαζα περισσότερο να παίζω δίπλα του και μαζί του έκανα τις καλύτερες εμφανίσεις μου. Οι προσωπικές μας σχέσεις είναι ένα άλλο θέμα».

Τέλος, ο Κασάνο είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον Κλαούντιο Ρανιέρι, αποκαλύπτοντας ότι «ήταν ο μόνος στη Γιουβέντους που ήθελε να με αποκτήσει στα δύο χρόνια που ήταν εκεί. Τον θαυμάζω πολύ και εύχομαι κάποια στιγμή να αναλάβει και την εθνική Ιταλίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: