Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Θα παρακαλάτε να τραυματιστείτε!

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_V4LCgaYTSm.jpghttp://www.sportdog.gr/Articles/Images/media_4452.jpgΗ Ντενίζ γεννήθηκε στις 24 Απριλίου του 1980 και μέχρι τα 18 της χρόνια δεν φανταζόταν πως θα μπορούσε να κάνει καριέρα στο μόντελινγκ. Οι φίλοι της, όμως, εκτιμώντας τα ...πλούσια προσόντα της, την παρότρυναν να δοκιμάσει τις δυνάμεις της, ώστε να βοηθήσει οικονομικά τις σπουδές της.

Τι σπουδές; Φυσικοθεραπείας και αυτός είναι ο λόγος που την συμπεριλάβαμε στη στήλη. Ε, δεν χρειάζεται και μια φυσιοθεραπεύτρια ο αθλητικός χώρος; :) Η αλήθεια είναι πως η Ντενίζ το ασκεί το επάγγελμα της φυσιοθεραπεύτριας (ελπίζουμε να μην παρακαλάτε τώρα να τραυματιστείτε για να ...πέσετε στα χέρια της), καθώς αυτή είναι η βασική ασχολία της στο Λος Άντζελες, όπου εργάζεται part time ως μοντέλο. Πάντως, η σχέση της με το αθλητικό στοιχείο δεν σταματά εκεί, καθώς δηλώνει πως τής αρέσει πολύ το κολύμπι, το πατινάζ και η γυμναστική και πως παρακολουθεί φανατικά χόκεϊ επί πάγου!

Μάλιστα, η εταιρία "Sport by Brooks" τής πρότεινε να γίνει μοντέλο της και πλέον είναι το πιο δημοφιλές πρόσωπο του portlal της.
Εννοείται πως έχει κάνει δεκάδες ...ενδιαφέρουσες φωτογραφήσεις, ποτέ όμως δεν έβγαλε τελείως τα ρούχα της, παρότι είχε πολλές σχετικές προτάσεις από ανδρικά περιοδικά. Το στήθος της είναι απόλυτα φυσικό, με την ίδια να δηλώνει εναντίον των πλαστικών επεμβάσεων: "Ούτε έχω κάνει ούτε πρόκειται να κάνω. Έχω ιδανικό στήθος από τη φύση μου".


Δεν υπάρχουν σχόλια: