Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Τηλεφώνημα Κόκκαλη σε Τερίμ! Tι απάντησε ο «αυτοκράτορας» . Ο ρόλος του... Γκαγκάτση!

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_0gtsDpjg3j.jpgΟ Σωκράτης Κόκκαλης επιχείρησε τις τελευταίες μέρες να κλείσει μόνος του το θέμα «προπονητής» στον Ολυμπιακό.

Ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» πήρε τηλέφωνο τον Τούρκο τεχνικό, Φατίχ Τερίμ, με τον οποίο διατηρεί πολύ καλές σχέσεις από το παρελθόν, και του ζήτησε να αναλάβει τον σύλλογο, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «SportDay».

Ο «αυτοκράτορας» παρουσιάζεται να άκουσε με ενδιαφέρον την πρόταση αυτή του Σωκράτη Κόκκαλη, ωστόσο επιφυλάχθηκε να πει το «ναι» χωρίς ταυτόχρονα να κλείσει και την πόρτα.

Στην ουσία έγινε μια συζήτηση σε πολύ καλό κλίμα και οι δύο άνδρες φέρονται να ανανέωσαν το ραντεβού τους με τον Τερίμ να λέει στον Σωκράτη Κόκκαλη ότι «θα το σκεφτώ και θα τα ξαναπούμε».

Το εμπόδιο και το «όπλο»

Το πρόβλημα με τον Τούρκο προπονητή είναι ότι έχει πολύ υψηλό κασέ, ενώ παράλληλα σε όλες τις ομάδες που έχει δουλέψει έχει ζητήσει μεγάλο μπάτζετ για μεταγραφές.

Παράλληλα, ο 57χρονος τεχνικός παρουσιάζεται διατεθειμένος να δουλέψει πάλι στο εξωτερικό, αλλά δεν φαίνεται να έχει προτεραιότητα το ελληνικό πρωτάθλημα.

Αυτά είναι μερικά από τα εμπόδια τα οποία πρέπει να ξεπεράσει ο Σωκράτης Κόκκαλης αν θέλει να φέρει τον «αυτοκράτορα» στο λιμάνι.

Ένα «όπλο» που μπορεί να βγάλει από τη φαρέτρα του ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ακούει στο όνομα… Βασίλης Γκαγκάτσης!

Μάλιστα, λέγεται ότι το όνομα του πρώην προέδρου της ΕΠΟ ακούστηκε στην τηλεφωνική επικοινωνία του Κόκκαλη με τον Τερίμ, μια και ο Βασίλης Γκαγκάτσης είναι γνωστό ότι έχει καλές σχέσεις με τον Τούρκο προπονητή.

Ο Τερίμ παρουσιάζεται να εξέφρασε την επιθυμία, αν πάρει την απόφαση να έρθει στην Ελλάδα για να αναλάβει τον Ολυμπιακό, να έχει στο πλευρό του τον Βασίλη Γκαγκάτση, τον οποίο γνωρίζει καλά και θεωρεί άνθρωπο εμπιστοσύνης.

Εξάλλου, η φημολογία που θέλει τον πρώην πρόεδρο της ελληνικής ομοσπονδίας να αναλαμβάνει πόστο στον Ολυμπιακό παραμένει...

Δεν υπάρχουν σχόλια: