Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Τα χρέη στα ύψη


Ο Μπάμπης Ξανθόπουλος Με το "ο Πολύκαρπος ξέρει", ο Μπάμπης Ξανθόπουλος επανήλθε στο προσκήνιο δυναμικά και άφησε υπονοούμενα για το ρόλο του πρώην αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ηρακλής που εξακολουθεί να έχει ενεργό ρόλο στην εταιρεία.

Ο Ξανθόπουλος συμμετείχε σε μια από τις συνελεύσεις των Ηρακλειδέων που συζήτησαν με στελέχη του ερασιτέχνη σχετικά με το μέλλον της ΠΑΕ και αναφέρθηκε στον Δήμο Πολύκαρπο ως το πρόσωπο που γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τα οικονομικά της ομάδας στο πιο κρίσιμο σημείο της ιστορίας και ενώ έχουν έρθει στην επιφάνεια χρέη ύψους 5,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι κινητοποιήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη κι ο Παντελή αναχώρησε για την Κύπρο από όπου αναμένεται να επιστρέψει σύντομα εφόσον κάποιος του πει τι θα γίνει με τις μετοχές που του αναλογούν και εφόσον μέχρι το τέλος Μαίου καταβάλει 500 χιλιάδες ευρώ.

Ο Αντώνης Ρέμος, σε συζητήσεις που είχε με ανθρώπους που επικοινώνησαν μαζί του στην Αυστραλία όπου βρίσκεται, επισήμανε πλέον ότι ο ίδιος είναι διατεθειμένος να πληρώσει ότι έχει να κάνει με αυτόν. «Ότι μου αναλογεί, ότι χρωστάω θα το πληρώσω.», υποστήριξε ο Ρέμος.

Το σημαντικότερο, βέβαια έχει να κάνει με τα χρέη που σύμφωνα με τη δήλωση του Νίκου Αρταβάνη, που ήταν εκπρόσωπος του ΓΣ στην ΠΑΕ, ξεπερνούν τα 5,5 εκ. ευρώ. Η κατάσταση ίσως να ήταν καλύτερη, αν υπήρχε μία πιο αναλυτική οικονομική κατάσταση για αυτά που έλαβαν χώρα στην ΠΑΕ Ηρακλής. Κάτι που δεν έγινε βεβαίως ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: