Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Γράψτε την πιο χρυσή σελίδα στην ιστορία!

Γράψτε την πιο χρυσή σελίδα στην ιστορία!

«Να γίνει ένα θεαματικό ματς και στο τέλος να κερδίσουμε εμείς».
Η δήλωση του Έκτορ Κούπερ μιλάει από μόνη της.
Η πρόκληση του τελικού είναι μεγάλη, αφού τα μάτια ολόκληρης της φίλαθλης Ελλάδας θα είναι στραμμένα πάνω στον σημερινό μεγάλο τελικό του κυπέλλου Ελλάδας(ΟΑΚΑ , 8:30 – απευθείας από τον ΑΛΦΑ).
Ο Άρης θέλει να «παίξει και καλή μπάλα» και να εντυπωσιάζει δηλαδή τον κόσμο και να σηκώσει το βαρύτιμο έπαθλο.
Ολόκληρη την εβδομάδα ο ξένος τεχνικός της ομάδας απέφυγε να δοκιμάσει κάποιο σχήμα εγκαταλείποντας ακόμη και τα συνηθισμένα του πειράματα κρατώντας ορμητικά κλειστές τις σκέψεις του και τις σημερινές του προθέσεις.
Μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας χτες με το θεσμοθετημένο χαλάρωμα στο γήπεδο του τελικού, το συμπέρασμα που προέκυψε ήταν ένα, ότι ο Άρης απόψε το βράδυ θα παραταχθεί καθαρά με εντεκάδα νίκης, όποιοι κι΄ αν επιλεγούν, όποιοι κι΄ αν κληθούν να μετουσιώσουν σε πράξη τη δίψα και τη λαχτάρα του κόσμου για την κατάκτηση της κούπας.

Με Μεριέμ και… επίθεση φωτιά

Αν και τίποτα δεν είναι βέβαιο, αφού κανείς μας δεν γνωρίζει τις προθέσεις ούτε είναι σε θέση να διαβάσει τις σκέψεις του Έκτορα, θεωρείται περίπου βέβαιο ότι οι εννέα θέσεις είναι ήδη «καπαρωμένες» από τη Θεσσαλονίκη.
Οι εκλεκτοί του Αργεντίνου, οι ορκισμένοι μαχητές του , είναι οι συνήθεις ύποπτοι:
Τερματοφύλακας θα αγωνιστεί ο φύλακας άγγελος της ομάδας ο Μιχάλης Σηφάκης.
Ακραία μπακ θα είναι ο ρέκορντμαν του Άρη φέτος ο Ντάρσι Νέτο και οΚρίστι Βανγκέλι, που θα πάρει τη θέση του Αράνο.
Το κεντρικό δίδυμο δεν επιδέχεται την παραμικρή αμφισβήτηση και θα το αποτελέσουν οι Ρονάλβτο Γκιάρο και Νασούτι.
Τα αμυντικά χαφ θα είναι οι Πρίττας και Ναφτί, ένα ντουέτο που καθιερώθηκε στους τελευταίους αγώνες. Στα πλάγια λογικά θα αγωνιστούν ο Κάλβο και ο πολύπειρος Μεριέμ, που μπορούν να δώσουν, κυριαρχία στο χώρο του κέντρου με την άψογη τεχνική τους και τον καλό χειρισμό της μπάλας. Στα επιπλέον προσόντα των δύο οι εξάρσεις και οι πλαγιοκοπήσεις(ειδικά του πρώτου) και οι φοβερές επινοήσεις-τελικές πάσες(ειδικά του δεύτερου).
Εδώ , εστιάζονται τα δύο ερωτηματικά, αφού στα υπ΄ όψιν είναι τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές, ο Φερνάντεζ με το Γκαρσία, που μπορεί να προτιμηθούν και να γίνει τελικά η έκπληξη(για να εξασφαλιστεί η υπεροπλία στο κέντρο) και ο Φρανσίσκο Χαβίτο, που αποτελεί μια εξίσου καλή λύση.
Στη γραμμή κρούσης οι δύο θέσεις είναι σίγουρες και επιβεβαιωμένες με τους Κόκε και Κάμπορα να συμπληρώνουν το ΅΅κιτρινόμαυρο παζλ΅΅.Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: