Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Κονσεϊσάο στην «O' Jogo»: Δεν έχω μιλήσει με άλλον προπονητή

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_xOSNPQe3p5.jpgΓια μία ακόμα φορά το τελευταίο διάστημα, ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο αναγκάστηκε να διαψεύσει ότι βρίσκεται σε επαφές με Πορτογάλο τεχνικό, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ.Ο τεχνικός διευθυντής του 'δικέφαλου του Βορρά' σχολίασε μέσω «O' Jogo» ότι είναι λανθασμένο γενικότερα να γίνονται τέτοιες συζητήσεις πριν από τη λήξη των πλέι οφ και ξεκαθαρίσει οριστικά αν θα μείνει ή όχι ο Φερνάντο Σάντος στο 'τιμόνι' του συλλόγου.

«Είναι εντελώς λανθασμένο ότι εμείς μιλάμε με προπονητές. Το γεγονός ότι είμαι Πορτογάλος μου επιτρέπει να έχω επαφές και διασυνδέσεις με τεχνικούς από τη χώρα μας, αλλά δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Πολύ περισσότερο δεν έχουμε αποφασίσει κάτι για το μέλλον από τη στιγμή που δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα και δεν έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση για τα πλέι οφ και το Τσάμπιονς Λιγκ», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Εχουμε προπονητή, τον Φερνάντο Σάντος, ο οποίος μπορεί να μείνει και την επόμενη περίοδο. Τρέφω σεβασμό για αυτόν και συνδέομαι με φιλία μαζί του. Ποτέ δεν έχω μιλήσει με άλλον τεχνικό, Πορτογάλο ή μη, και ούτε θα το κάνω προτού ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον Φερνάντο Σάντος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: