Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Μπαλοτέλι: "Είμαι απελπισμένος"

http://www.contra.gr/images/m/Balotelli_m.jpgΟ ατίθασος χαρακτήρας του Μάριο Μπαλοτέλι, συνεχίζει να απασχολεί την Ίντερ ακόμα και 4 μέρες μετά τη μεγάλη ανατροπή επί της Μπαρτσελόνα.Η κίνησή του μετά το τέλος του αγώνα, να πετάξει τη φανέλα των «νερατζούρι» φυσικά και δεν απέσπασε θετικά σχόλια, με αποτέλεσμα το χάσμα που υπάρχει στις σχέσεις του με τον κόσμο να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο. Την Παρασκευή όμως προέβη σε δήλωση μεταμέλειας, ζητώντας συγγνώμη.

Ο Ιταλός επιθετικός αρχικά δήλωσε: «Ζητώ σε όλους συγγνώμη για τη κίνησή μου να πετάξω τη φανέλα. Όταν μπήκα στο γήπεδο άκουσα κάποιους να με αποδοκιμάζουν και να με σφυρίζουν. Δεν μπορούσα να καταλάβω το λόγο και για αυτό έβγαλα την εμφάνιση. Ζητώ συγγνώμη που δεν κατάφερα να διαχειριστώ το στρες και την πίεση που με «τρώνε» εδώ και μήνες».Στη συνέχεια μάλιστα ξεκαθάρισε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τους ultras, οι οποίοι έχουν σταθεί δίπλα του: «Θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους οργανωμένους οπαδούς μας. Πάντα με βοηθούσαν ακόμη και όταν οι άλλοι με αποδοκίμαζαν. Για αυτούς και μόνο θα ήθελα η Ίντερ να κερδίσει όλους τους τίτλους. Θα κάνω ότι μπορώ για την ομάδα και την σέβομαι. Περνάω τις δύσκολες στιγμές της ζωής μου. Είμαι απεγνωσμένος».

Αξίζει να σημειωθεί πως ακόμη στην προπόνηση (ήταν ανοιχτή για τους φίλους της ομάδας την Παρασκευή) είχαν μαζευτεί αρκετοί οπαδοί της Ίντερ που τον αποδοκίμαζαν. Εκείνος όμως... δεν αντέδρασε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: