Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Tenorio-Στοίχημα...Προς την ολοκληρωσή τους οδεύουν πλέον τα περισότερα πρωταθλήματα...


Eπιμέλεια-Tenorio...


Χαιρετώ όλα τα φιλαράκια


Albacete - Huesca (1)

Aνεβασμένη δείχνει να είναι τελευταία η Albacete με την έλευση τού νέου της τεχνικού στην ομάδα. Παραμένει αήττητη γιά τέσσερις σερί αγώνες με 2 νίκες καί 2 ισοπαλίες.Την περασμένη αγωνιστική απέσπασε υπερπολύτιμο βαθμό μέσα στην έδρα της πρωτοπόρου τις κατηγορίας Real Sosiedad.

Kαί οί δύο ομάδες θέλουν την νίκη, περισότερο νομίζω η Albacete πού είναι καί πιό κάτω στην βαθμολογία.Αυτήν την στιγμή είναι ισόβαθμη με την Murcia, πού είναι καί η ομάδα πού πέφτει.Αλλά λόγω όμως τις καλύτερης διαφοράς τερμάτων πού έχουν οι γηπεδούχοι είναι πιό πάνω από την ομάδα της Murcia.Πολύ δύσκολο το πρόγραμμα πού ακολουθεί στην συνέχεια γιά την Albacete.Η οποία αν θέλει να μην μπλέξει σε περαιτέρω περιπέτειες θα πρέπει να χτυπήσει το παιχνίδι με ένα καί μοναδικό στόχο, την κατάκτηση τις νίκης.


Ανεβασμένη με τον νέο της προπονητή η Albacete Θα ρισκάρω στον άσο της σε απόδοση (2,25)


Real Union - Murcia (2)

Με μία μόλις νίκη στα τελευταία 8 παιχνίδια η Unión.Αν συνεχίσει έτσι σε αυτό το τέμπο
το μόνο σίγουρο είναι, ότι θα πεί το <αντίο ζωή>στη κατηγορία, καί μάλλον έτσι θα γίνει κατά τα φαινόμενα.Αυτή την στιγμή βρίσκεται 7 ολόκληρους βαθμούς μακριά από την Albacete, καί την σημερινή της αντίπαλο Murcia.Εντός έδρας αγνοεί την χαρά τις νίκης γιά 4 σερί αγώνες.Ενώ διαθέτει την χειρότερη επίθεση τις κατηγορίας με μόλις 27 τέρματα σε 21 αγώνες.Επίσης κατέχει την τρίτη χειρότερη άμυνα με 43 γκόλ παθητικό.

Όχι ότι καί η Murcia είναι κάτι το πολύ εξαιρετικό από κατάσταη φόρμας.Μετρά αισίως 3 σερί ήττες με παθητικό τερμάτων 8 γκόλ. Ότι καλό κάνει η Murcia στο πρωτάθλημα το κάνει εκτός έδρας αφού στα τελευταία 7 παιχνίδια μακριά από το σπίτη της μετρά 5 νίκες καί 2 ήττες .

Πνιγμένη στο άγχος είναι η Unión. Πιό έμπειρη καί με περισότερες σαφώς ελπίδες η Murcia.στην προσπάθεια πού κάνει ώστε να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Θα ρισκάρω στο διπλό της Murcia σε απόδοση (3.15)


Lorient - Bordeaux (2)

O τίτλος έκανε πλέον φτερά εδώ καί καιρό γιά την ομάδα της Bordeaux, καί όχι μόνο αυτό αφού κινδυνεύει να μείνει ακόμη καί εκτός Ευρώπης.Πραγματικά εντελώς διαφορετικό πρώσοπο πρός το χειρότερο στο δεύτερο μισό τού πρωταθλήματος γιά την Bordeaux.Δεν τις έχει μείνει πλέον άλλος στόχος, καί το ενδιαφέρον είναι το πως θα μπορέσει να ξαναμπεί σε τροχιά εξόδου Ευρώπης.

Eκπληκτική παράδοση διατηρεί υπέρ της η Bordeaux με αντίπαλο την Lorient.Σε 13 παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας οι φιλοξενούμενοι μετρούν 10 νίκες.

Επιτέλους θα πρέπει να δείξουν χαρακτήρα οί <Γιρονδίνοι> η οποίοι όπως καί να το κάνουμε είναι πιό δυνατή ομάδα από την Lorient.Σε καμιά περίπτωση δεν είναι εύκολο το διπλό θα ρισκάρω όμως στο κίνητρο τις ανώτερης ποιοτικά Bordeaux σε απόδοση (2.10) Αν καί θα έχει αρκετές απουσίες θεωρώ πως έχει τύχη


Nancy - Montpellier (2)

Nα τελειώσει το πρωτάθλημα απλά περιμένει η ομάδα της Nancy μιάς καί δεν έχει πλέον κάποιο βαθμολογικό στόχο η κίνητρο.Βρίσκεται στην 13η θέση με διαφορά 15 βαθμών από την ομάδα πού υποβιβάζεται.

Στο κυνήγι τις εξόδου γιά τη θέση πού οδηγεί στο Champions Legaue παραμένει η Montpellier.Δυνατή ομάδα φέτος έχουν οί φιλοξενούμενοι αυτό δείχνουν άλλωστε τα αποτελεσματά τους καί η βαθμολογική τους θέση στο πρωτάθλημα.Παρά το ότι τελευταία φαίνεται να μην κερδίζει εν τούτοις μετρά σε 15 παιχνίδια μόλις 2 ήττες.


Καλύτερη ομάδα καί με κίνητρο η Montpellier. Θα επιλέξω το διπλό σε απόδοση (2,45)


Huracan - Indepediente (2)

Μεγάλη νίκη με σκόρ 1-3 μέσα στην έδρα της Banfielld πέτυχε την περασμένη αγωνιστική η Independiente καί έτσι πέρασε πάλι στην πρώτη θέση.Αυτή την φορά με συγκάτοικο την Estudiantes. Στην τελική ευθεία πλέον το πρωτάθλημα Clausura Αργεντινής μιάς καί απομένουν ακόμη 4 παιχνίδια.Σε 15 αγώνες μέχρις στιγμής η Independiente μετρά 9 νίκες 3 ισοπαλίες καί 3 ήττες, μάλιστα διαθέτει την καλύτερη άμυνα τις κατηγορίας με 11 γκόλ παθητικό.

Λίγο το ότι είναι καλύτερη oμάδα η Indepediente, λίγο το ότι κυνηγά τον τίτλο , λίγο το ότι με αντίπαλο την Huracán σε 10 παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας μετρά 9 νίκες, με ωθούν ώστε να ρισκάρω στο διπλό σε απόδοση (2.45)


Στη σούμα σε σύστημα με ζητούμενα..


Albacete - Murcia - Bordeaux - Montpellier - Idependiente..

..καί καλή μας τύχη.


Αυτά τα ολίγα καί γιά σήμερα παίδες, καλά να περνάτε, τα σέβη μου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: