Σάββατο 24 Απριλίου 2010

«Όλα για το Τσάμπιονς Λιγκ»

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_vGJpxSRT51.jpgΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΑΠΟ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ, ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΓΚΑΛΕΤΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΧΟΡΗΓΟΥ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.-Ο χρόνος κυλά πια αντίστροφα για τα πλέι οφ και ο στόχος του Ολυμπιακού δεν είναι άλλος από τη πρωτιά, που θα του δώσει το πολυπόθητο εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτό επισήμαναν και οι Αντώνης Νικοπολίδης, Όλοφ Μέλμπεργκ και Λουτσιάνο Γκαλέτι, οι οποίοι βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στη Μαρίνα Ζέας, σε εκδήλωση της «Carlsberg», χορηγού εταιρίας του Ολυμπιακού.

Οι τρεις «ερυθρόλευκοι» φωτογραφήθηκαν με αρκετούς θαυμαστές του και υπέγραψαν αυτόγραφα και φυσικά δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τον κόσμο για την αγάπη του. Και οι τρεις άλλωστε, επιλέχθηκαν μέσα από ψηφοφορία του κόσμου για να βρεθούν στην εκδήλωση.

«Ευχαριστώ τον κόσμο του Ολυμπιακού για την αγάπη και την στήριξη του όλα αυτά τα χρόνια. Είναι δίπλα μου σε όλες τις στιγμές είτε είναι καλές είτε άσχημες. Τα πλέι οφ είναι μία δοκιμασία που πρέπει να περάσουμε και μάλιστα με επιτυχία», τόνισε ο Νικοπολίδης,ο οποίος ρωτήθηκε από έναν πιτσιρικά θαυμαστή του για το αν θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν, για να απαντήσει: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμη».

Ανάλογα και τα λόγια του Μέλμπεργκ που επισήμανε πως «είναι ωραίο να σε τιμούν. Στα παιχνίδια κάνεις λάθη μερικές φορές, δεν παίζεις καλά αλλά στο τέλος δικαιώνεσαι για τους κόπους σου. Πάντα προσπαθούμε να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας σε όλους τους αγώνες. Είναι 6 ματς δύσκολα θα κάνουμε το παν για να βγούμε πρώτοι».

Γκαλέτι: Δεν σταματάω το ποδόσφαιρο

Ο τρίτος της παρέας, ο Γκαλέτι τόνισε πως «Δεν θα σταματήσω να ευχαριστώ ποτέ τον κόσμο του Ολυμπιακού. Είναι ένα μέρος της ζωής μου που αγαπώ πολύ. Μας βοηθούν πολύ οι χορηγοί και ιδιαίτερα η μπύρα Carlsberg. Μακάρι να συνεχίσει να προσφέρει.

Στα πλέι οφ μπορεί να μην είμαι παρών, ωστόσο θα είναι η ομάδα. Τα πράγματα θα είναι δύσκολα καθώς θα αγωνιστούν μερικές από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Ο Θρύλος θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να πετύχει τους στόχους του».

Ένας ακόμη πιτσιρικάς τον ρώτησε αν θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο, λόγω του γνωστού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει. Η απάντηση του Αργεντινού ήταν κατηγορηματική: «Το πότε θα επιστρέψω στην αγωνιστική δράση, δεν το ξέρω. Δεν υπάρχει περίπτωση, όμως, να σταματήσω το ποδόσφαιρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: