Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Ψιθυροι

  • Σύμφωνα με ψηφοφορία για τους παίκτες που θα πρέπει να απαρτίζουν την επιθετική γραμμή των τρικολόρ στο Μουντιάλ, που διεξήγαγε γαλλική ιστοσελίδα και στην οποία πήραν μέρος περίπου 10 χιλιάδες κόσμος, ο Τζιμπρίλ Σισέ βρίσκεται στην τρίτη θέση πίσω από τους Ανελκά και Ανρί και μπροστα από τους Μπενζεμά, Γκοβού και Σινιάκ!
  • Κάτι ο καιρός που προσφέρεται για παραλία, κάτι η κακή κατάσταση της ΑΕΚ και η έλλειψη ισχυρού κινήτρου, απέτρεψαν τον κόσμο από το να ανηφορίσει στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι με τον Αρη αριθμός των θεατών είναι οριακά τετραψήφιος ενώ 15 λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης ήταν δεν ήταν τριψήφιος! Στις εξέδρες πάντως και ο Οτο Ρεχάγκελ, με το βλέμμα στραμμένο σε Μάκο και Σηφάκη κυρίως, αλλά και σε Πρίττα, Καφέ σε δεύτερη φάση...
  • Η Γιουβέντους έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Σωτήρη Νίνη, σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, και μάλιστα έχει κάνει ήδη επαφές με άτομα του περιβάλλοντός του. Αυτό που... χαλάει την Μεγάλη Κυρία είναι τα 10 εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας, καθώς οι ιταλοί είναι διατεθειμένοι να δώσουν 4 εκατομμύρια.
  • Οσες ευκαιρίες έχει χάσει ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, για τα πλέι οφ, δεν είχε δημιουργήσει σε ολόκληρο τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: