Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Κάμπορα: «Υπήρξε σύγχυση αλλά δεν έκανα τίποτα»

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_dinMPRVqWq.jpgτη φάση της αποβολής του αναφέρθηκε ο Χαβιέ Κάμπορα και υποστήριξε κατηγορηματικά ότι δεν έγινε κάτι επιλήψιμο, για να δει την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Κουκουλάκη. Αργεντίνος επιθετικός τόνισε συγκεκριμένα: «Ήταν μία καθαρή σύγχυση ένα καθαρό σπρώξιμο από αυτά που γίνονται σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Μία φυσιολογική κίνηση που μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή μέσα στο παιχνίδι. Δεν ξέρω τη θέση του διαιτητή και το πώς μπορεί να σκέφτηκε εκείνη τη στιγμή. Εκείνο που θυμάμαι, τώρα που το σκέφτομαι πιο ψύχραιμα, είναι ότι υπήρξε μια σύγχυση».

Για τον Παναγιώτη Καφέ είπε: «Θα μιλήσω για τον εαυτό μου, δε με ενδιαφέρει τι έκανε ο αντίπαλος παίκτης. Ήταν ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλη ένταση. Ήταν δικό μου το λάθος, που είχα συμμετοχή σ’ αυτή τη φάση. Θα έπρεπε να είμαι εγώ πιο προσεκτικός, ο διαιτητής είναι εκεί για να αξιολογήσει».

Όσο αφορά τη συνέχεια των πλέι οφ, τόνισε: «Δεν υπάρχουν λόγια, και αν θέλει να κάνει κάτι καλό η ομάδα μου σ’ αυτά τα πλέι οφ, θα πρέπει να κοιτάξει μόνο τη νίκη. Μόνο αυτό το αποτέλεσμα υπάρχει για μας στο επόμενο παιχνίδι και το μόνο που μπορεί να κάνει η ομάδα μου είναι να μπει στον αγωνιστικό χώρο και να κερδίσει. Για να το κάνει αυτό θα πρέπει να ανέβει το ηθικό των παικτών και να αλλάξει η ψυχολογία μας, για να μπορέσουμε να κυνηγήσουμε το τρίποντο».

Καταλήγοντας αναφέρθηκε στο πέναλτι που κέρδισε, λέγοντας: «Υπάρχει ανατροπή, μου γίνεται καθαρό πέναλτι. Εκείνη τη στιγμή δε μπορώ να δω αν υπάρχει άλλος παίκτης πέρα από το Σάχα, αν όντως ήταν ο τελευταίος ποδοσφαιριστής, τότε και η αποβολή του τερματοφύλακα της ΑΕΚ ήταν δίκαιη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: