Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Τέσσερις αγωνιστικές στον Τότι


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Οι… «μαγκιές» πληρώνονται ακριβά. Ο εκνευρισμός του Φραντσέσκο Τότι που έβλεπε την Ρόμα να χάνει το Κύπελλο Ιταλίας από την Ίντερ, τον οδήγησε στο να κλωτσήσει τον Μάριο Μπαλοτέλι και να αντικρίσει την κόκκινη κάρτα, λίγο πριν τις καθυστερήσεις του αγώνα. Όμως, δεν έφτανε μόνο αυτό! Ο αθλητικός δικαστής επέβαλλε στον «Καπιτάνο» της Ρόμα ποινή τεσσάρων αγωνιστικών.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας: «Επιβάλλεται ποινή τεσσάρων αγωνιστικών στον Φραντσέσκο Τότι για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά προς τον αντίπαλο, τον οποίο και κλώτσησε στο 43ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου». Εκτός από τον αρχηγό της, η Ρόμα καλείται να δώσει το ποσό των 40.000 ευρώ, για τη συμπεριφορά των οπαδών της στον τελικό, που πετούσαν μπουκάλια και άλλα αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο και τραγουδούσαν ρατσιστικά συνθήματα με «στόχο» τους Μπαλοτέλι και Ετό.
Παράλληλα, το… μάρμαρο πλήρωσε και ο Μάριο Μπαλοτέλι. Ο επιθετικός της Ίντερ δέχθηκε ποινή μιας αγωνιστικής επειδή μίλησε άσχημα στον διαιτητή, προσπαθώντας να… βρει το δίκιο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: