Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Γιάκομπ: "Για την Ηρακλάρα" - Σειρά ο Μάρα

http://www.sport24.gr/ast/cov/ia/iacob1302_b.jpgΗ νέα Διοίκηση Πρωτοδικείου της ΠΑΕ Ηρακλής υπό την προεδρία του, Ιωάννη Τάκη, έχει δείξει διατεθειμένη από την πρώτη στιγμή που συγκροτήθηκε σε σώμα να κλείσει όλες τις αγωνιστικές και όχι μόνο τρύπες. Με τον τρόπο αυτό πέτυχε να διατηρήσει στο δυναμικό της ομάδας αποφεύγοντας τυχόν προσφυγή τον Βικτοράς Γιάκομπ. την διάρκεια της χθεσινής ημέρας τι κι αν ήταν Σάββατο ο Ρουμάνος επιθετικός και πρώτος σκόρερ του Ηρακλή στην αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε είχε συνάντηση γνωριμίας του με το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ. Η συγκεκριμένη μάλιστα αποδείχθηκε αρκετή ώστε να τον ικανοποιήσει για την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει.

Ακόμα σε αυτήν υπήρξε προς τον Γιάκομπ καταβολή δόσεων του συμβολαίου του και του εξέφρασαν το πόσο σημαντικό ρόλο αποτελεί η παρουσία του στον σχεδιασμό της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Ρουμάνος επιθετικός μάλιστα εξέφρασε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την ικανοποίησή του με τις δηλώσεις του μετά το πέρας της συνάντησης.

"Στηρίζω με όλη μου τη ψυχή την προσπάθεια, που γίνεται προκειμένου να βρει τον δρόμο της η ομάδα. Ηρακλάρα!", με τον Γιάκομπ να στάθηκε και στην παραμονή του Γιόζεφ Μπουμπένκο λέγοντας: "Είναι μεγάλη υπόθεση η παραμονή του προπονητή μας".

Η νέα Διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής πάντως έχει ξεκινήσει ήδη τις συζητήσεις της και με τον έτερο Ρουμάνο της ομάδας τον Μπογκντάν Μάρα που με την σειρά του βρίσκεται στα πλάνα του Μπουμπένκο για την νέα αγωνιστική περίοδο. Πλέον το μόνο που απομένει να δείξει και εμπράκτως είναι το θέλω του να παραμείνει στο δυναμικό της ομάδας κάτι που σίγουρα θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες μέρες.

Από εκεί και πέρα ερωτηματικά υπάρχουν ως προς το τι μέλλει γενέσθαι με τους Ντένις Επστάιν και Παναγιώτη Κονέ με τους δύο να ήταν και οι πρώτοι που την Παρασκευή (07/05) είχαν απασχολήσει την νέα Διοίκηση της ΠΑΕ. Ο Γερμανός που βρίσκεται στην πατρίδα του μπορεί να πήρε χρήματα που αντιστοιχούσαν σε παλιότερη επιταγή που δεν είχε λεφτά ωστόσο θα πρέπει να διευθετηθεί και το θέμα της κατάθεσης της προσφυγής του.

Τέλος από αύριο Δευτέρα (10/05) θα αρχίσουν οι εργασίες αποκατάστασης χορτοτάπητα στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Μίκρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: