Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Πρώτος στόχος ο Ιρουρέτα

http://www.sport24.gr/ast/cov/ir/irureta_2008_3_3_21_10_35_b.jpgΝέες επαφές του Σταύρου Ψωμιάδη με τον Χαβιέρ Ιρουρέτα στην Ιβηρική χερσόνησο. Στα υπόψιν και ο Γιτζάκ Σουμ, σε περίπτωση που χαλάσει του Ισπανού. Το φλερτ ανάμεσα στον 61χρονο τεχνικό και τους "αργοναύτες" έχει ξεκινήσει από τον Γενάρη που μας πέρασε, καθώς όπως είχε αποκαλύψει το Sport24.gr, οι δυο πλευρές μίλησαν για το ενδεχόμενο συνεργασίας, αφήνοντας την πόρτα ανοικτή για το καλοκαίρι.

Το καλοκαίρι λοιπόν έφτασε και το ταξίδι του προέδρου της ομάδας Σταύρου Ψωμιάδη στην Ισπανία, συνδυάστηκε και με επαφές με τον Ιρουρέτα. Ο πρώην τεχνικός της Λα Κορούνια επιφυλάχθηκε να απαντήσει, αφού περιμένει να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα στην Ισπανία και μετά να πάρει τις αποφάσεις του.

Παίζει δυνατά και ο Σουμ

Η παρουσία του Ισραηλινού τεχνικού στην Ελλάδα την Παρασκευή συνδυάστηκε και με διάφορα σενάρια. Ένα από αυτά θέλει άνθρωπο της Καβάλας να είχε επαφή μαζί του, με σκοπό να αναλάβει την ομάδα τη νέα σεζόν.

Κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, όμως σε περίπτωση που ναυαγήσει του Ιρουρέτα τίποτα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: