Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Ο Δαλούκας στο «Καραϊσκάκης», ο Κάκος στο «Βικελίδης»


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Τον Γιώργο Δαλούκα από την Θεσσαλία όρισε η ΚΕΔ να διευθύνει την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Στο άλλο παιχνίδι της Τετάρτης, αυτό ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ στο «Κλ. Βικελίδης», διαιτητής θα είναι ο Τάσος Κάκος από την Κέρκυρα.

Ο τελευταίος θα διευθύνει δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στα πλέι οφ, παρά το γεγονός ότι στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα δεν είδε πέναλτι σε χέρι του Μέλμπεργκ και η διαιτησία του κυμάνθηκε γενικότερα σε μέτρια επίπεδα.

Και για τον Δαλούκα, ο αγώνας στο Καραϊσκάκη θα είναι ο δεύτερος στη διαδικασία των πλέι οφ, καθώς ήταν διαιτητής και στο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό στο «Βικελίδης», όπου τα είχε πάει γενικά καλά.

Αναλυτικά:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ (12/5, 16:45)
Διαιτητής: Δαλούκας (Θεσσαλίας)
Βοηθοί: Ακρίβος (Αθηνών), Μπαλτάς (Αχαΐας)
4ος: Τσινιάρης (Αθηνών)
Παρατηρητής: Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας)

ΑΡΗΣ-AEK (12/5, 19:00)
Διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρας)
Βοηθοί: Δάλλας, Τάτσης (Ηπείρου)
4ος: Παπασταμάτης (Αθηνών)
Παρατηρητής: Μιντιούρης (Σερρών)


Και στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων ο Δαλούκας

Τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων (U-18) ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και την Ιντερ (Μαδρίτη, 19/5) ορίστηκε να διευθύνει ο Γιώργος Δαλούκας. Βοηθοί του θα είναι ο Λεωνίδας Βασιλειάδης και ο Σπύρος Τρύφωνας, ενώ 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Δημήτρης Καλόπουλος.

Εξάλλου, έπειτα από πρόσκληση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αιγύπτου, ο Μιχάλης Κουκουλάκης θα διευθύνει αγώνα για το πρωτάθλημα Αιγύπτου στις 12/5. Βοηθοί του θα είναι ο Γρηγόρης Πάνου και ο Δαμιανός Ευθυμιάδης.

Παράλληλα, ο Τάσος Κάκος θα είναι διαιτητής στον φιλικό αγώνα Εθνικών ομάδων Ανδρών ανάμεσα στη Σλοβενία και τη Ν. Ζηλανδία (4/6), έπειτα από πρόσκληση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Σλοβενίας. Βοηθοί του θα είναι οι Γενναίος, Ακρίβος.

Η Θάλεια Μήτση από την πλευρά της, ορίστηκε διαιτητής στον αγώνα Ισλανδία-Β. Ιρλανδία (19/6) για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών, με βοηθούς τις Παναγιώτα Κουτσουμπού, Ουρανία Φώσκολου.

Τέλος, η βοηθός διαιτητής Χρυσούλα Κουρομπίλια θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων Νέων στη Σιγκαπούρη (12-25/8).

Δεν υπάρχουν σχόλια: