Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

'Βλέπουν' Ταμούδο στη Λάρισα. Τι λέει σχετικά ο μάνατζέρ του

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_ioCsTGle19.jpgΤον Ραούλ Ταμούδο φαίνεται ότι έχει στη μεταγραφική της λίστας η Λάρισα, σύμφωνα με πληροφορίες από κύκλους μάνατζερ, προκειμένου να ενισχύσει σημαντικά την επιθετική της γραμμή.Ο Κώστας Πηλαδάκης είναι αποφασισμένος για να φέρει στην Ελλάδα έναν παίκτη-όνομα, που να έχει τη διάθεση, όμως, να βοηθήσει την ομάδα να κάνει την υπέρβαση.

Ο 32χρονος πρώην άσος της Εσπανιόλ φαίνεται ότι είναι αυτός που του έχει κινήσει το ενδιαφέρον, με τον ατζέντη του Ισπανού φορ, Τομάς Δουράν, να σχολιάζει σχετικά στην εφημερίδα 'Goal news':

«Εχω ακούσει για το ενδιαφέρον της Λάρισας και άλλων ομάδων από την Ελλάδα. Η αλήθεια, όμως, είναι πως ακόμη δεν έχουμε δεχτεί κάποια πρόταση και δεν έχουμε κάνει καμία σχετική συζήτηση. Βέβαια είναι νωρίς και υπάρχει χρόνος.

Συνήθως ακούμε περισσότερο για τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, αλλά γνωρίζω πως η Λάρισα είναι σύλλογος που βελτιώνεται. Εξαρτάται από την πρόταση που θα δεχτεί».

Δεν είναι πρόβλημα τα χρήματα

Στη συνέχεια ο μάνατζερ του παίκτη σχολίασε ότι ο πελάτης του είναι... ρεαλιστής και γνωρίζει ότι δεν θα βρει δύο εκ. ευρώ ετήσια αμοιβή τον χρόνο στην Ελλάδα, για αυτόν τον λόγο θα δεχόταν να αγωνιστεί στην πατρίδα μας και με λιγότερα χρήματα: «Αν και στην Εσπανιόλ αμειβόταν με περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, δεδομένου πως ήταν η «σημαία», ο σταρ και ο αρχηγός των «κυανόλευκων» γνωρίζει πως τέτοιο ποσό δεν πρόκειται να βρει στην αγορά -ειδικά στην ελληνική- και σίγουρα θα αποδεχτεί λιγότερα χρήματα.

Σημαντικότερο ρόλο για αυτόν παίζει ο ενθουσιασμός που θα του προκαλέσει η πρόταση. Η Λάρισα, δε, σε αυτή την κούρσα για την εξασφάλιση της υπογραφής του έμπειρου στράικερ με 13 συμμετοχές και 5 γκολ με την εθνική Ισπανίας δεν είναι μόνη της. Ο Ραούλ Ταμούδο έχει ήδη λάβει κλήσεις από Αγγλία, Ιταλία και Τουρκία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: