Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Αποχαιρέτισε τον κόσμο του με... πεντάρα!


Οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου πανηγυρίζουν... Απολαυστικός ο Ολυμπιακός Βόλου συνέτριψε με 5-2 τη Ρόδο και αποχαιρέτισε με τον καλύτερο τρόπο το κοινό του μιας και έπαιξε για τελευταία φορά φέτος εντός έδρας. Οι Θεσσαλοί πανηγύρισαν ταυτόχρονα την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, ενώ την ίδια στιγμή οι νησιώτες παραμένουν στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης.

Οι γηπεδούχοι επέβαλαν από την αρχή το ρυθμό τους στην αναμέτρηση και μέσα σε δώδεκα λεπτά, κατάφεραν να σκοράρουν δύο φορές και να θέσουν στέρεες βάσεις για την κατάκτηση της νίκης.

Μόλις στο 2' ο Σιαλμάς με σουτ άνοιξε το σκορ, ενώ δέκα λεπτά αργότερα μετά από σέντρα του Μόνχε, ο Σολάκης με κεφαλιά πέτυχε το 2-0.

Στην επανάληψη, οι νησιώτες ήταν αυτοί που αιφνιδίασαν σκοράροντας με το... καλημέρα. Συγκεκριμένα, στο 47' και μετά από κόρνερ του Αθανασίου, ο Κακλαμάνος με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κηπουρού.

Εντούτοις, ο Ολυμπιακός "απάντησε" άμεσα και στο 50' ο Σολάκης βρήκε τον Σιαλμά, ο οποίος με σουτ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Στο 65' ήταν η σειρά του Αμπράμοβιτς να χριστεί σκόρερ καθώς πλάσαρε εύστοχα από το ύψος του πέναλτι αξιοποιώντας την πάσα του Ψυχογιού.

Πέντε λεπτά αργότερα, η Ρόδος έχασε με κόκκινη κάρτα τον Γ. Καντιμοίρη και ο Ολυμπιακός, που ήταν ασταμάτητος, έφτασε και σε πέμπτο γκολ στο 80' μετά από ατομική ενέργεια του Αμπράμοβιτς και σουτ του Τσεκούρα.

Το ματς ολοκληρώθηκε με το γκολ του Λουτσιάνο στο 89', ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 5-2.

Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Κηπουρός, Ψυχογιός, Καπετάνος, Αλβαρεζ, Κόρμπος, Μητρόπουλος (53' Τσεκούρας), Ουμπίντες, Μόνχε (74' Καρλόπουλος), Ροτζέριο (62' Αμπράμοβιτς), Σιαλμάς, Σολάκης.
Ρόδος (Γιώργος Στράντζαλης): Στογιάννης, Στ. Καντιμοίρης, Αθανασίου (73' Αθανασιάδης), Καλλιμάνης, Παπαδημήτρης, Πρίπου, Στεργαλλάς (28' Κόντι), Ζιλβάν, Λάζετιτς (46' Γ. Καντιμοίρης), 70. Λουτσιάνο, Κακλαμάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: