Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Βιάζεται να γίνει… Μαδριλένος ο Μουρίνιο


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Να αναλάβει το «τιμόνι» της Ρεάλ Μαδρίτης βιάζεται ο Ζοζέ Μουρίνιο σύμφωνα με δημοσίευμα της “AS”. O Πορτογάλος τεχνικός φέρεται να έχει λάβει την απόφαση να φύγει από την Ίντερ μετά το τέλος της φετινής σεζόν.

Την ίδια στιγμή στην Ρεάλ Μαδρίτης οι διοικούντες είναι αρκετά απογοητευμένη από την παρουσία της ομάδας στην φετινή σεζόν και έχουν αποφασίσει την απομάκρυνσή του από τον πάγκο, ακόμη και εάν –τελικά- γίνει η έκπληξη και οι «μαδριλένοι» κατακτήσουν τον τίτλο.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει μιλήσει με άτομα της διοίκησης της «βασίλισσας» για την επικείμενη συνεργασία τους. Η “AS” –μάλιστα- εκτιμά ότι οι διαπραγματεύσεις είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολύ σύντομα θα «κλείσει» η συμφωνία.

Μοράτι: «Τώρα το πρωτάθλημα»

Οι πληροφορίες της ισπανικής εφημερίδας δεν επιβεβαιώνονται από τα ιταλικά ΜΜΕ. Παρόλα αυτά οι Ιταλοί δημοσιογράφοι μετά το χθεσινό παιχνίδι της Ίντερ ρώτησαν τον πρόεδρο της ομάδας του Μιλάνου, Μάσιμο Μοράτι για το μέλλον του Μουρίνιο. «Αυτή την στιγμή μας ενδιαφέρει να κατακτήσουμε τον τίτλο», τόνισε ο Μοράτι, αποφεύγοντας να απαντήσει…

Δεν υπάρχουν σχόλια: