Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Επέστρεψε στο θρόνο της η «Βασίλισσα»

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/7eb57de9640ae2656dafde360d42690d_L.jpg?943912800?943912800?943912800Επειτα από... διάλλειμα περίπου ενός έτους, η Βέροια επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και ήδη καταστρώνει τα πλάνα της για μία δυναμική παρουσία.

Το γλέντησαν με την ψυχή τους στη Βέροια... Μετά από μία δύσκολη και ιδιαίτερα περίπλοκη χρονιά, η «Βασίλισσα» έκανε το θαύμα της και απέδειξε πως η παρουσία της στη Γ’ Εθνική ήταν απλά προσωρινή. Η ομάδα είχε και το σθένος αλλά και την ικανότητα να κάνει τον στόχο της πραγματικότητα και τώρα κοιτάζει την επόμενη ημέρα με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ο προπονητής της Βέροιας, Απόστολος Χαραλαμπίδης στάθηκε στις δυνατότητες των παικτών του αλλά και στον ρόλο του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Γιώργου Αρβανιτίδη.

«Ήταν σίγουρα σπουδαία επιτυχία όμως η Βέροια είναι μεγάλη ομάδα και οφείλει από σήμερα κιόλας να κάνει το καλύτερο δυνατό ώστε να έχει ακόμη πιο ανοδική πορεία, να φτάσει ακόμα πιο ψηλά. Είναι πολύ λίγα τα εχέγγυα που δίνονται στις ομάδες της Γ' Εθνικής. Έχω δουλέψει σε αρκετές και βλέπω την κατάσταση που είναι πολύ δύσκολη. Η Βέροια έχει την τύχη να διαθέτει τον Γιώργο Αρβανιτίδη, έναν άνθρωπο που πληρώνει στην ώρα του, έχει πάθος για την ομάδα και φυσικά αυτό δεν τον βρίσκεις καθημερινά, ακόμη και σε μεγαλύτερες κατηγορίες». Ο Καστοριανός τεχνικός αναφέρθηκε και στο χθεσινό ματς με τον Φωκικό: «Ήταν ένα ματς που είχαμε πολύ άγχος γιατί ξέραμε ότι κρίνεται η κατηγορία. Παίξαμε αρκετά καλά, είχαμε ευκαιρίες και πίστευα ότι θα το βάλουμε το γκολ. Όπως και έγινε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: