Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Το μήνυμα ελήφθη...


Απογοητευμένος ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ Δεν ήταν λαϊκό δικαστήριο. Ήταν κάτι διαφορετικό. Μια συνάντηση που δεν προγραμματίστηκε αλλά, λίγο έως πολύ ήταν αναμενόμενη από τη στιγμή που οι οπαδοί του Aρη διαπίστωσαν ότι η ομάδα τους δεν είναι συνεπής στις απαιτήσεις τους και στη διαδικασία των πλέι-οφ, με εμφανίσεις σαν αυτή στον ΟΑΚΑ.

Συγκεντρώθηκαν αρκετοί από τους φίλους της ομάδας, αργά το βράδυ της Κυριακής, στο αεροδρόμιο Μακεδονία. Περίμεναν να φτάσει η αποστολή του Aρη .

Περίμεναν παράγοντες, παίκτες και προπονητή για να λάβουν απαντήσεις σε ερωτήματα που τους βασανίζουν πιο έντονα από χθες το βράδυ, όταν τέλειωσε η αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Οι πιο θερμόαιμοι αποδοκίμασαν τους ποδοσφαιριστές για την απόδοσή τους. Μάλστα, ορισμένοι από τους ποδοσφαιριστές απέφυγαν κάθε επαφή με τους οπαδούς της ομάδας τους και έφυγαν από την πίσω πόρτα. Άλλοι, πάλι, είχαν διάθεση να ανταλλάξουν μια κουβέντα, ακόμη και σε έντονο ύφος, με σκοπό να αναπτύξουν διάλογο. Τελικά το δύσκολο αυτό ρόλο τον ανέλαβαν παράγοντες της ομάδας και ο εκτελεστικός διευθυντής.

Επιχείρησαν να δώσουν πειστικές απαντήσεις και υποσχεθούν ανάκαμψη στο υπόλοιπο των πλέι-οφ, προκειμένου η ομάδα να αποφύγει την τελευταία θέση.

Ωστόσο, πήραν το μήνυμα και αντιλαμβάνονται πλέον ότι κανείς δεν είναι ικανοποιημένος απλά και μόνο με μία θέση ανάμεσα σε αυτές που οδηγούν στην Ευρώπη. Υπάρχει ανάγκη για κάτι καλύτερο, όπως φάνηκε ότι μπορεί να αποσπάσει στην πρεμιέρα των πλέι-οφ, κόντρα στον Ολυμπιακό.

Το... δεύτερο ημίχρονο

Τους αγανακτισμένους οπαδούς του Aρη έσπευσε να ηρεμήσει ο πρόεδρος Θανάσης Αθανασιάδης όσο η αποστολή της ομάδας αποχωρούσε από την πίσω πόρτα. Ορισμένοι οπαδοί των κιτρίνων αντιλήφθηκαν την. αλλαγή στα σχέδια και με τα αυτοκίνητα τους ακολούθησαν το πούλμαν της αποστολής μέχρι το ξενοδοχείο, όπου οι ποδοσφαιριστές θα παραλάμβαναν τα δικά τους αυτοκίνητα. Εκεί, οι οπαδοί του Aρη είχαν συνομιλία σε ήρεμο κλίμα με ορισμένους Έλληνες ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι προσπάθησαν να τους εξηγήσουν την κακή εικόνα των τελευταίων αγώνων, με τους φιλάθλους της ομάδας να τους μεταφέρουν τον εκνευρισμό τους για τα άσχημα αποτελέσματα και το αδιάφορο πρόσωπο που εμφανίζουν. Η κουβέντα διήρκησε μερικά λεπτά και έπειτα οι οπαδοί της ομάδας αποχώρησαν από το ξενοδοχείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: