Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Ούρσουλα, χάσαμε τον μπούσουλα!

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/media_5128.jpghttp://www.sportdog.gr/Articles/Images/media_5129.jpg
Η Ούρσουλα Υβόννη Μάγες είναι 31 ετών, γεννημένη στις 9 Αυγούστου του 1979 στη Σεούλ της Ν. Κορέας, όπου υπηρετούσε τότε ο στρατιωτικός πατέρας της, ο οποίος είναι Αμερικανός υπήκοος, γεννημένος στη Γερμανία. Την ...πολυπολιτισμική καταγωγή της συμπληρώνει η Κορεάτισσα μητέρα της, η οποία της χάρισε τα ασιατικά χαρακτηριστικά της, ενώ εμπειρίες από ακόμα περισσότερους πολιτισμούς απέκτησε χάρη στα επαγγελματικά ταξίδια του πατέρα της, ο οποίος υπηρέτησε επίσης στο Πουέρτο Ρίκο και την Ουάσικγτον!Η "Ούρσι", όπως είναι το προσωνύμιό της στο χώρο του μόντελινγκ, εκτός από μοντέλο είναι και τηλεπαρουσιάστρια. Από το 2007 είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία της showbiz, Μίκαελ Μούναρ, ο οποίος απολαμβάνει καθημερινά το μεγάλο της ταλέντο στη μαγειρική (όπως ισχυρίζεται η ίδια σύντομα θα εκδώσει βιβλίο με συνταγές!).

Τι σχέση έχει με τα σπορ; Λατρεύει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και τρέχει σε αγώνες αυτοκινήτων και μοτοσικλετών(!), ενώ παρακολουθεί μετά μανίας και τα αθλήματα των δυνατών, με προτίμηση στην επαγγελματική πυγμαχία και το αμερικάνικο ποδόσφαιρο.

Επίσης, τής αρέσουν πολύ τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και προκαλεί: "Είμαι κορυφαία gamer. Παθιάζομαι με τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και υπάρχουν κάποια στα οποία δεν μπορεί να με νικήσει κανείς. Δοκιμάστε με...".Φυσικά, ο αντρικός πληθυσμός θα προτιμούσε να δοκιμάσει τη μαγειρική της σε ένα ρομαντικό δείπνο, ενώ σίγουρα ακόμα και ο ...ύπνος της προκαλεί υγρά όνειρα, καθώς μάς βάζει ιδέες: "Μού αρέσει να κοιμάμαι γυμνή. Φοράω εσώρουχο σε ελάχιστες περιπτώσεις. Δεν μού αρέσουν οι πιτζάμες και δεν έχω φορέσει ποτέ...".

Δεν υπάρχουν σχόλια: