Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Βιεϊρά εναντίον Ντομενέκ!

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/02caba4603ec8fc52535564ad5bcaf77_L.jpg?943912800?943912800?943912800Ο Πατρίκ Βιεϊρά θα δει το Μουντιάλ από το σπίτι του καθώς ο Ντομενέκ τον άφησε εκτός 30άδας, με τον άσο της Σίτι να πετάει τα βέλη του για τον τρόπο που επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός να τον ενημερώσει.Ο Ντομενέκ επέλεξε να γίνει ο μόνος προπονητής που ανακοίνωσε, όχι την 23άδα, αλλά την προεπιλογή της Γαλλίας, μέσω της τηλεόρασης και στους 30 δεν βρίσκεται ο Βιεϊρά. Ο έμπειρος χαφ δεν είχε πρόβλημα με την αγωνιστική επιλογή του προπονητή της Εθνικής, αλλά με τον τρόπο που έμαθε τον αποκλεισμό του!

«Από την στιγμή που ο ομοσπονδιακός τεχνικός είχε αγωνιστικά κριτήρια, δέχομαι την απόφασή του χωρίς προβλήματα. Αλλά, δεν με πήρε ούτε ένα τηλέφωνο εδώ και έξι μήνες παρότι είχα καλή σχέση μαζί του, ακόμα και όταν αυτός δεχόταν κριτική. Αν λάβουμε υπόψιν τις συμμετοχές μου και όλα τα χρόνια μου στην Εθνική, θα περίμενα περισσότερη ειλικρίνεια και ευθύτητα», δήλωσε αρχικά ο Βιεϊρά και στη συνέχεια τόνισε πως διέκρινε έλλειψη επιπέδου από τον Ντομενέκ.

«Θα προτιμούσα να μου πει "Δεν είσαι στο σωστό επίπεδο πια. Υπάρχουν καλύτεροι και πιο νέοι παίκτες από σένα”. Αυτό μου είπε και ο Μουρίνιο στην Ίντερ και το δέχτηκα. Δυστυχώς, διέκρινα μέσα από την τηλεόραση πως είχε έλλειψη επιπέδου και αυτό με επηρεάζει περισσότερο. Αλλά αυτό δεν γίνεται να διαγράψει όλα αυτά τα υπέροχα χρόνια που πέρασε με την ομάδα».

Τέλος, ο Βιεϊρά αναφέρθηκε στο τέλος της καριέρας του λέγοντας πως αυτό δεν έχει έρθει ακόμα: «Δεν πρόκειται να σταματήσω. Συνεχίζω απλά γύρισα σελίδα στην Εθνική», ήταν τα λόγια του Βιεϊρά που συμμετείχε σε έξι σερί διοργανώσεις με την Γαλλία (από το 1998 ως και το 2008), κατακτώντας ένα Μουντιάλ και ένα Euro.

Δεν υπάρχουν σχόλια: