Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Μουρίνιο: "Μετά το CL εξαφανίζομαι..."

http://www.sport24.gr/ast/cov/zo/zose_2010_5_12_12_36_48_b.jpgO Ζοσέ Μουρίνιο και η επίσημη Ίντερ διέψευσαν μέσω ανακοινώσεων την Τρίτη δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για διαπραγματεύσεις του "special one" με τη Ρεάλ Μαδρίτης προκειμένου να καθήσει στον πάγκο της τη νέα σεζόν, ωστόσο το αίνιγμα που έχει να κάνει με το προπονητικό μέλλον του Πορτογάλου παραμένει άλυτο. Μερίδιο ευθύνης φέρει φυσικά και ο ίδιος ο τεχνικός των "νερατζούρι" ο οποίος με δηλώσεις του σε αγγλικό έδαφος υποστήριξε ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει τώρα είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και το ότι στη συνέχεια θα εξαφανιστεί για λίγο καιρό από το προσκήνιο, αποφεύγοντας να μιλήσει ούτε καν για τους αγώνες του Μουντιάλ.

"Τώρα έχουμε δύο τελικούς, στη Σιένα και στη Μαδρίτη, και θέλω να σκέφτομαι μόνο αυτό. Μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ θα εξαφανιστώ. Θέλω μόνο θάλασσα και διακοπές, μετά θα είμαι εγωιστής και θα σκεφτώ το μέλλον μου", τόνισε ο Μουρίνιο, για να προσθέσει: "Αγαπώ την Ίντερ και τους οπαδούς μας, όχι όμως και το ιταλικό ποδόσφαιρο".

Σε ερώτηση δε για το αν θα τον ενδιέφερε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία κάποιας εθνικής ομάδας, εμφανίστηκε για μία ακόμα φορά αρνητικός: "Είμαι πάρα πολύ νέος για να σκέφτομαι από τώρα να γίνω εκλέκτορας. Αυτό είναι κάτι που το σκέφτεται κανείς προς το τέλος της καριέρας του.

Τώρα είμαι αρκετά δυνατός για να ξέρω ότι μπορώ να αντέξω τρεις-τέσσερις διοργανώσεις μαζί".

Την ίδια ώρα ο μαδριλένικος Τύπος εξακολουθεί να ασχολείται έντονα με τον Ζοσέ Μουρίνιο και την προοπτική να καθήσει το καλοκαίρι στον πάγκο της Ρεάλ.

"Ελπίζω μία μέρα να μπορέσω να γίνω προπονητής στην Ισπανία, μετά τις 23 του μήνα θα ξεκαθαρίσει το μέλλον μου", φέρεται να δήλωσε ο Πορτογάλος στην "As", με τη "Marca" από την πλευρά της να αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα πως θα πρέπει ο Μουρίνιο να καταβάλλει το ποσό των 16.000.000 ευρώ στην Ίντερ αν θέλει να αποδεσμευτεί από το συμβόλαιό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: