Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Δίπλα-δίπλα τα γήπεδα Λίβερπουλ και Έβερτον

http://www.contra.gr/images/m/grounds_m.jpgΠως θα σας φαινόταν ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός να έχουν δίπλα δίπλα τα γήπεδά τους; Στην Αγγλία πάντως δεν τους φαίνεται και τόσο απίθανο, για αυτό και η “Mersey Stadia-Connex” είναι έτοιμη να καταθέσει σχετική πρόταση.Σε ποιες ομάδες; Στην Λίβερπουλ και στην Έβερτον. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρίας αν το όλο project πάρει σάρκα και οστά, τότε οι δύο ομάδες θα γλιτώσουν περίπου 220 εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα με τα σχέδια, οι δύο αιώνιοι αντίπαλοι θα μοιράζονται 150 vip σουίτες, ενώ και θα υπάρχει και ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο 300 δωματίων για τις ανάγκες τους.

Το γήπεδο των “κόκκινων” θα είναι 60.000 θέσεων, 15.000 παραπάνω δηλαδή απο την τωρινή χωρητικότητα του “Άνφιλντ”, την ώρα που αυτό της Έβερτον απο 40.000 θα μπορεί να φιλοξενήσει 50.000 οπαδούς των “ζαχαρωτών”.

Θέλουμε να έρθουμε σε επαφή με τους νέους ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ, προκειμένου να τους ενημερώσουμε για αυτή την ευκαιρία. Οι περισσότεροι φίλαθλοι θα καταλάβουν τα πλεονεκτήματα ενός τέτοιου σχεδίου, το οποίο διαφέρει σε πολλούς τομείς, απο τα προηγούμενα σχέδια της τελευταίας δεκαετίας”, τόνισε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της “Mersey Stadia-Connex”

Αξίζει να σημειώσουμε πως οι προσπάθεια της Λίβερπουλ να χτίσει γήπεδο στο Στάνλεϊ Παρκ και της Έβερτον στο Κίρμπι, έχουν συναντήσει μεγάλα εμπόδια με αποτέλεσμα να μην έχει παρουσιαστεί καμία πρόοδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: