Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

«Διπλό» πρωτιάς θέλει ο ΠΑΟΚ κόντρα στον ΟΣΦΠ


Τη νίκη και την διατήρηση της πρωτιάς στον πίνακα, έχουν ως μόνο στόχο οι «πειρατές του Βορρά», που εκστρατεύουν σήμερα στο λιμάνι του Πειραιά, με ψυχικές δυνάμεις και τεράστιο ηθικό, στο πιο αποφασιστικό σημείο των αγώνων πλέϊ-οφ, και την κόντρα τους απέναντι στον Ολυμπιακό.
Η ασπρόμαυρη «αρμάδα» του Σάντος, που παραμένει αήττητη και χωρίς γκολ παθητικό στα τρία παιχνίδια του πρώτου γύρου, ολοκλήρωσε την προετοιμασία της χθες το μεσημέρι και στην συνέχεια η 18μελής αποστολή ταξίδευσε για την Αθήνα με μια απουσία μόνο, αυτή του Μίρκο Σαβίνι, αλλά και τρείς προσθήκες, αφού οι Ιβιτς, Εντίνιο και Σνάουτσνερ γύρισαν στην ομάδα.
Ο Φερνάντο Σάντος έχει πλέον ολότελα γεμάτο το «οπλοστάσιο» του αφού έχει και βάθος πάγκου και βασικές επιλογές και ο προβληματισμός του έγκειται στα πρόσωπα που έχει να επιλέξει για τον αρχικό σχεδιασμό. Μάλιστα είναι τόσο πλήρες το ρόστερ που έχει στην διάθεση του, ώστε περίσσεψαν από την αποστολή οι Παπάζογλου και Αραμπατζής, που έμειναν στην Θεσσαλονίκη.
Ο Σάντος επέλεξε τους εξής ποδοσφαιριστές: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Φωτάκης, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Εντίνιο, Φιλομένο, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Μουν, Μουσλίμοβιτς, Σορλέν, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια, Βιτόλο.

Μαλεζάς αντί Σαβίνι

Με δεδομένο πως ο Σαβίνι θα χάσει και τα τρία παιχνίδια που απομένουν, μετά την διαπιστωμένη θλάση που έχει υποστεί, πλέον ο σχεδιασμός της άμυνας αλλάζει και ο Μαλεζάς επιστρέφει στο κέντρο της. Ο Κατερινιώτης στόπερ, μετά μάλιστα και την πολύ καλή παρουσία στο δεύτερο ημίχρονο της παρουσίας του στον αγώνα της Κυριακής φαίνεται πως θα καλύψει την θέση του Ιταλού και θα αναλάβει το βάρος της αμυντικής λειτουργίας της ομάδας μαζί με τον Μπρούνο Τσιρίλο.
Ο Έλληνας αμυντικός θα είναι η μία αλλαγή στον κορμό της ομάδας, ενώ ο Ιβιτς όπως όλα δείχνουν θα είναι η δεύτερη. Με τον Λούσιο Φιλομένο να μένει όπως φαίνεται στον πάγκο, έστω και αν την Κυριακή ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του.
Το ενδεχόμενο να παίξει στο κέντρο της άμυνας ο Κοντρέρας, ως δίδυμο με τον Τσιρίλο, για να πάρει την δεξιά θέση της γραμμής ο Σνάουτσνερ, μικρές μόνο πιθανότητες έχει.
Κατά τα άλλα το αρχικό σχήμα δεν θα έχει αλλαγές και ο ΠΑΟΚ με την συγκρότηση αυτή θα διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απέναντι στον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: