Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Αποθέωση στο "Μακεδονία"

http://www.sport24.gr/ast/cov/pa/paoka_2010_5_12_22_33_57_b.jpgΌλοι οι δρόμοι οδηγούν στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" από τη στιγμή που ο κ. Δαλούκας σφύριξε τη λήξη της αναμέτρησης στο "Καραϊσκάκης".Ο ΠΑΟΚ, με γκολ του Ίβιτς, νίκησε με 1-0 τον Ολυμπιακό και εξασφάλισε μετά από έξι χρόνια τη συμμετοχή του στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η αποστολή του "δικεφάλου" αναμένεται σε λίγα λεπτά στο "Μακεδονία", όπου βρίσκονται ήδη περίπου 5.000 φίλοι της ομάδας, που τραγουδούν συνθήματα για το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και κατά του Ολυμπιακού. Μάλιστα, εδώ και μία ώρα έχει φρακάρει ο περιφερειακός που οδηγεί στο αεροδρόμιο, καθώς έχουν μεταβεί εκεί και φίλοι του ΠΑΟΚ από τις γύρω πόλεις, πέραν της Θεσσαλονίκης.

Η νύχτα αναμένεται να είναι μεγάλη για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, ενώ το πάρτι για τη σπουδαία πρόκριση θα κρατήσει αρκετές ημέρες. Ακόμα δεν είναι γνωστό αν η αποστολή του "δικεφάλου" θα πάει στην Τούμπα.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ συνάντησε φίλους της ομάδας και στο "Ελευθέριος Βενιζέλος", οι οποίοι μίλησαν στον πρόεδρο της ομάδας, Θοδωρή Ζαγοράκη, λέγοντάς του: "Πρόεδρε, συνέχισε δυνατά. Είμαστε μαζί σου", ενώ αποθεώθηκε ιδιαιτέρως ο Πάμπλο Γκαρσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: