Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Τζιμπούρ: «Η δική μου εκδίκηση»

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/661058b4e5558848d625974698bb7d53_L.jpg?943912800?943912800?943912800Απαντήσεις σε αυτούς που τον αμφισβήτησαν έδωσε και στις δηλώσεις του, εκτός από τη συβολική του παρουσία στον αγωνιστικό χώρο ο Ράφικ Τζιμπούρ. Τι είπε για την προσωπική του επίδοση αλλά και για τα πλέι οφ.Ο «Τρομοκράτης» μίλησε στην αλγερινή εφημερίδα «Competition», υπογραμμίζοντας:

«Προσωπικά παραδέχομαι ότι με αυτόν τον τρόπο παίρνω την εκδίκησή μου, γιατί κάποιοι έλεγαν ότι είτε παίζω σε αυτή την ομάδα είτε όχι, είναι το ίδιο. Δόξα τω Θεώ, η στατιστική δείχνει ότι συμβαίνει το αντίθετο κι αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα, όπως και το γεγονός ότι τα πάω σούπερ με όλους, με τη διοίκηση, τον προπονητή, τους συμπαίκτες, τον κόσμο. Τώρα όλοι με εμπιστεύονται κι αυτό με ικανοποιεί».

Για τα πλέι οφ: «Είμαστε με την πλάτη στον τοίχο. Είμαστε καταδικασμένοι να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και να ελπίζουμε σε βαθμολογικές απώλειες των αντιπάλων μας. Ωστόσο, θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Ξέρουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο, γιατί εδώ οι έδρες είναι "καυτές" και κάθε γηπεδούχος έχει πολλά πλεονεκτήματα, όπως και το πιο βασικό, τον κόσμο. Επίσης, η διαιτησία μάς έχει βλάψει πολύ κι ελπίζω αυτό να μην επαναληφθεί στα επόμενα ματς».

Για το ματς με τον Άρη: «Θα αποφύγω να μιλήσω για την τακτική της ομάδας... Θα πω απλώς πως σε αυτό το ματς είχαμε πολλή ενέργεια και κίνηση μπροστά και επωφεληθήκαμε απ' αυτό οι επιθετικοί. Ως επαγγελματίας είμαι πάντα στη διάθεση του προπονητή μου, για να υλοποιήσω στο γήπεδο όποιες εντολές μου δώσει. Άλλοτε παίζω στα πλάγια της επίθεσης και πίσω από τον επιθετικό, αλλά όλος ο κόσμος ξέρει πως αισθάνομαι πιο άνετα και λατρεύω να αγωνίζομαι στην κορυφή της επίθεσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: