Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Είπε «όχι» για Λέτο ο ΠΑΟ!

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_tjVR4LnVHh.jpgΠρόταση ιταλικής ομάδας για τον Σεμπάστιαν Λέτο φαίνεται ότι αρνήθηκε ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «SportDay».Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας ο Κώστας Αντωνίου μίλησε προχθές το βράδυ με τον γνωστό μάνατζερ, Φερνάντο Κοσεντίνο, ο οποίος μετέφερε πρόταση ιταλικού συλλόγου για τον Αργεντινό άσο των «πράσινων».

«Ξέχασέ το. Δεν τον πουλάμε. Είναι από τους παίκτες που στηριζόμαστε για τη νέα χρονιά», ήταν η ξεκάθαρη απάντηση του τεχνικού διευθυντή του «τριφυλλιού» για τον Λέτο.

Από τη μεριά του ο Κοσεντίνο είπε στον Αντωνίου για το Λέτο ότι: «είναι πολύ ευχαριστημένος στον Παναθηναϊκό. Μου λέει ότι βρήκε τον εαυτό του, ότι είναι ενθουσιασμένος πολύ με την υποδοχή που του επιφυλάξατε και ότι περιμένει πώς και πώς να αγωνιστεί με την ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ του χρόνου».

Όσον αφορά τον Παλέτα, τον στόπερ της Μπόκα, ο Κοσεντίνο διαμήνυσε στον Αντωνίου ότι ο παίκτης «έκλεισε» στην Πάρμα, οπότε το όνομά του διεγράφη από τη λίστα με τους «killers».

Δεν υπάρχουν σχόλια: