Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Επέβαλε σιωπή!

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_HKNEPdp1nK.jpgΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΟΣΦΠ. ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ: «ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΑΚΡΑ». ΥΠ' ΑΤΜΟΝ Ο ΜΠΑΝΤΟΒΙΤΣ.-Τα επεισόδια στο φινάλε του αγώνα με τον ΠΑΟΚ προκάλεσαν τον έντονο προβληματισμό της διοίκησης του Ολυμπιακού.

Οι άνθρωποι των «ερυθρολεύκων» έσπευσαν να καταδικάσουν τα όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη, αν και όπως τόνιζαν καταλαβαίνουν σε μεγάλο βαθμό την αγανάκτηση του κόσμου για την εικόνα της ομάδας.

«Καταλαβαίνουμε τον κόσμο για αυτό βλέπει και είναι λογικό να αντιδρά, όμως, δεν γίνεται να φτάνουν κάποιοι στα άκρα. Καταδικάζουμε τα επεισόδια και τις ζημιές στο γήπεδο», ανέφεραν στελέχη της πειραϊκής ΠΑΕ, ενώ για την επόμενη μέρα στο λιμάνι, έλεγαν:

«Αυτή η διοίκηση που έφερε τον Ολυμπιακό στην κορυφή, θα κάνει ότι είναι απαραίτητο για να τον ξαναφέρει εκεί που είναι η θέση του».

Απαγόρευση δηλώσεων

Το κλίμα πάντως, είναι ιδιαίτερα βαρύ και μετά την απώλεια της πρώτης θέσης στα πλέι οφ.

Ήδη η διοίκηση απαγόρευσε στους ποδοσφαιριστές να κάνουν δηλώσεις. Ο Μπάντοβιτς έθεσε ευατόν στη διάθεση του Κόκκαλη και πρέπει να θεωρείται βέβαιο πια πως δεν θα είναι στον πάγκο τη νέα σεζόν.

Οι επόμενες μέρες είναι καθοριστικές και δεν αποκλείεται να επισπευσθούν οι διαδικασίες, κυρίως στο θέμα του νέου προπονητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: