Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Ίβιτς: «Θα το θυμάμαι για πολλά χρόνια».

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_v7Cew22gYP.jpgΟ Βλάνταν Ίβιτς δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη. Ο «χρυσός» σκόρερ του «Δικεφάλου» τόνισε ότι αυτός και οι συμπάικτες του είναι υπερήφανοι για αυτή την επιτυχία και έδωσε την υπόσχεση ότι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στα εναπομείναντα ματς, ώτσε ο ΠΑΟΚ να πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Έχουμε καταφέρει να πετύχουμε σπουδαία πράγματα φέτος. Πιστεύω ότι θα αισθανθούμε περήφανοι τόσο εμείς όσο και ο κόσμος του ΠΑΟΚ αν τελικά βγούμε δεύτεροι στο πρωτάθλημα. Φέτος έτυχε να είμαι εγώ πρώτος σκόρερ όμως όλη η ομάδα κάνει πολύ δουλειά. Θα κάνουμε ότι καλύτερο γίνεται και στα επόμενα ματς» τόνισε αρχικά ο Βλάνταν Ίβιτς.

«Είχα πρόβλημα από την αρχή του παιχνιδιού λόγω και της ίωσης που με ταλαιπώρησε όμως στην συνέχεια κατάφερα και ανέβηκα και εγώ και τα υπόλοιπα παιδιά και πήραμε την νίκη», συμπλήρωσε.

Όσον αφορά το γκολ που πέτυχε επισήμανε: «Αυτό το γκολ σίγουρα είναι ένα από τα πιο σημαντικά και θα του θυμάμαι σίγουρα για πολλά χρόνια».

Καταλήγοντας ζήτησε συγγνώμη για την άσχημη ενέργειά του μετά το τέλος του παιχνιδιού: «Μου έριξαν στην φυσούνα ένα μπουκάλι και εγώ απάντησα, ρίχνοντας επίσης ένα μπουκάλι που είχα στο χέρι μου. Ήταν λάθος από μένα, ζητώ συγνώμη δεν έπρεπε να γίνει αλλά εκείνη την στιγμή δεν μπορούσα να κρατηθώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: