Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Δύσκολη αποστολή για Ζοτς

Ο Παναθηναϊκός έκανε περίπατο με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ, αλλά ο προπονητής του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θεωρεί πως στη Νέα Σμύρνη οι πράσινοι θα έχουν δύσκολη αποστολή. Πέκοβιτς: «Σαν να μην έχει γίνει αυτό το 1-0».

Για το δεύτερο ματς των δύο ομάδων για την α’ φάση των πλέι οφ, ο Ζοτς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΣΑΚΕ τονίζοντας: «Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι τη Δευτέρα. Κι αυτό γιατί ο Πανιώνιος θα είναι σίγουρα καλύτερος από ό,τι παρουσιάστηκε στο πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Το ζητούμενο για εμάς είναι να αγωνιστούμε με την ίδια σοβαρότητα και στα 40 λεπτά της αναμέτρησης. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί για να φτάσουμε στη δεύτερη νίκη μας στη σειρά και κατ’ επέκταση στην πρόκριση στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος. Αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε έτοιμοι για την αναμέτρηση αυτή, έχοντας στο μυαλό μας ότι ο Πανιώνιος παρουσιάζεται πιο δυνατός όταν αγωνίζεται στην έδρα του».

Πέκοβιτς: «Σαν να μην έχει γίνει αυτό το 1-0»

Δηλώσεις έκανε και ο Νίκολα Πέκοβιτς αναφέροντας πως στο στρατόπεδο του τριφυλλιού πρέπει να ξεχάσουν το πρώτο ματς: «Πήραμε τη νίκη στον πρώτο αγώνα της σειράς, αλλά θα πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι. Θα είναι δύσκολο να το αφήσουμε στην άκρη. Το ζητούμενο είναι να το πράξουμε και να αντιμετωπίσουμε τον δεύτερο αγώνα σαν να μην έχει γίνει αυτό το 1-0. Πρέπει να ξεχάσουμε την εύκολη νίκη που πήραμε το Σάββατο, αλλά να θυμόμαστε όλοι ότι αν παίξουμε το ίδιο καλά σε άμυνα και επίθεση και στη συνέχεια, θα είμαστε σε θέση να πάρουμε αυτό που ζητάμε από τον δεύτερο αγώνα, να κάνουμε δηλαδή το 2-0 στη σειρά. Δεν αντιμετωπίσαμε ιδιαίτερα προβλήματα το Σάββατο, αλλά προετοιμαζόμαστε για έναν δύσκολο αγώνα τη Δευτέρα. Κανείς μας δεν έχει ξεχάσει ότι πήραμε δύσκολα τη νίκη στην έδρα του Πανιωνίου στην κανονική περίοδο. Απαιτείται μεγάλη προσοχή από την πλευρά μας για να πετύχουμε το στόχο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: