Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Tenorio-Στοίχημα...Μιά ανάσα πριν το τέλος...



Επιμέλεια-Tenorio.


Την καλησπέρα μου στη παρέα.


Καλό μήνα.Eύχομαι να σας βρίσκω όλους γερούς καί δυνατούς.Δεν ασχολήθηκα στα χθεσινά δεν μού άρεσε καθόλου το πρόγραμμα καθώς δεν είχε πιστεύω πληθώρα επιλογών.Αρκετά καλύτερα φαίνονται τα πράμματα σήμερα τουλάχιστον πρίν τούς αγώνες.Το τι θα γίνει στο τέλος θα το δείξει η νεκροψία.


Πάμε αμέσως να δούμε τι έχουμε γιά σήμερα.



Catania - Juventus (2)

Δεν είναι καί σε πολύ καλή κατάσταση η Catania καθώς αριθμεί 1 μόλις νίκη στα τελευταία της 5 παιχνίδια.Μάλιστα απέσπασε μόνο 1 βαθμό στα τελευταία 2 παιχνίδια με θεωρητικά βατούς αντιπάλους,αφού αγωνίστηκε με τις δύο ουραγούς ομάδες της κατηγορίας, Siena καί Livorno, εκεί όπου καί άρπαξε 3 τεμάχια στην έδρα της τελευταίας..Βαθμολογικά δεν είναι βολεμένη αφού απέχει μόλις 4 πόντους από την ομάδα πού υποβιβάζεται.

Αρκετά καλή εμφάνιση μετά από καιρό για την Juventus η οποία επικράτησε εντός έδρας με σκόρ 3-0 επί της ομάδας τού Bari.Παρά την νίκη πάντως υπήρξαν πολλές αποδοκιμασίες στο τέλος τού αγώνα από τούς οπαδούς της ομάδας πρός τούς παίκτες.Φαντάζει Δύσκολο να προλάβει κάτι γιά τις θέσεις πού οδηγούν στο Champions League καθώς απομένουν 3 αγώνες καί είναι 6 βαθμούς διαφορά μακριά από την Sampdoria.Ο πιό εφικτός στόχος δείχνει να είναι η έξοδος στο Europa League. Αν δεν προσέξει όμως στούς επόμενους αγώνες καί δεν πάρει βαθμούς κινδινεύει να μείνει εκτός Ευρώπης ,μιάς καί η Napoli καραδοκεί στον 1 πόντο διαφορά.Σε μιά πραγματικά καταστροφική χρονιά για τούς φιλοξενούμενους.

Κακή φέτος είναι η Juve δεν λέω , αλλά καί συ μωρή Catania δεν μπόρεσες να νικήσεις τούς δύο ουραγούς τού πρωταθλήματος έτσι ώστε να να ησυχάσεις βαθμολογικά .Αντε να σε δώ τώρα πού θα έχεις καί άγχος μιάς καί δεν είσαι καί βολεμένη. Νά δω πως θα τα βγάλεις πέρα με μιά σαφώς ανώτερη ομάδα από εσένα, καί από αυτές πού έπαιξες στα τελευταία σου παιχνίδια

Θα ρισκάρω στο διπλό της Juve σε απόδοση (2.00)



Lask Lintser - Austria Wien (2)

Bαθμολογικά αδιάφορη η oμάδα της Lintser βρίσκεται στην 7η θέση με 36 βαθμούς.Δεν κινδινεύει προς τα κάτω αλλά ούτε έχει βλέψεις προς τα πάνω.Πάντως από θέμα αγωνιστικης κατάστασης είναι καλά αφού παραμένει αήττητη γιά 7 σερί παιχνίδια.

Η Austria έχει εξασφαλίσει την εξοδό της στο Europa League καθώς έχει αρκετή διαφορά από την ομάδα της Sturm Grats πού είναι καί η ομάδα πού την καταδιώκει.Σε πολύ καλή κατάσταση οί φιλοξενούμενοι οί οποίοι παραμένουν αήττητη για 12 σερί αγώνες.

Αυτήν την στιγμή μετά καί την χθεσινή νίκη της Rapind Wien η βαθμολογία εκτός από την πρώτη Salzburg έχει ώς εξής : Rapind Wien στην δεύτερη θέση με 67 βαθμούς. Austria Wien στην τρίτη θέση με 63 βαθμούς. Αν νικήσει σήμερα η Austria φτάνει στον 1 πόντο διαφορά από την Rapind. Την επόμενη αγωνιστική έχουμε το μεγάλο ντέρμπι της Βιέννης ανάμεσα σε Austria Wien - Rapind Wien .

Θεωρώ πως έχει κίνητρο η Austria την κατάληψη της δεύτερης θέσης.Θα ρισκάρω στο διπλό στην πολύ καλή τιμή τού (2.15)



Zurich - Young Boys (2)

Παντελώς βαθμολογικά αδιάφορη η Zürich περιμένει τυπικά να τελειώσει η σαιζόν.Γενικά σε πολύ κακή κατάσταση σχεδόν όλη την χρονιά, αυτό μαρτυρά άλλωστε καί η βαθμολογίκη της θέση καθώς έμεινε από πολύ νωρίς πίσω από το γκρούπ των ομάδων πού προπορεύονται.

Το πρωτάθλημα κυνηγά η Young Boys η οποία βρίσκεται στην κορυφή με 3 πόντους διαφορά από την ομάδα της Basel.Στα λίγα εναπομείναντα παιχνίδια πού ακολοθούν Young Boys καί Basel.αναμετρόνται μεταξύ τους στην έδρα της πρώτης.


Το κίνητρο το έχει η Young Boys πού πάει φούλ γιά τίτλο.Θα ρισκάρω στο διπλό σε απόδοση (2,25)


Greuther Furth - St Pauli (2)

Στη μέση της βαθμολογίας βολοδέρνει η Greuther Fürth χωρίς κανένα βαθμολογικό κίνητρο δύο αγωνιστικές πρίν το τέλος της Ζweite Liga.

Την απευθείας άνοδο ήδη έχει πάρει η ομάδα της Kaizerslautern. Την δεύτερη θέση πού οδηγεί επίσης στην απευθείας άνοδο διεκδικούν η St.Pauli καί η Augsburg.Στη παρούσα φάση την θέση αυτή κατέχει η ομάδα της St.Pauli με διαφορά 3 βαθμών από την τρίτη Augsburg.Μιά τρίτη θέση πού οδηγεί στην άχαρη διαδικασία τω μπαράζ ανόδου.

Από σήμερα πιστεύω θα θέλει να καθαρίσει την άνοδο η St.Pauli ΄Έχει κίνητρο, καί έχει καλύτερη ομάδα σε όλη την διάρκεια της χρονιάς.

Θεωρώ πως αξίζει το ρίσκο στο διπλό της St.Pauli σε απόδοση (2.25)


San Lorenzo - Argentinos Juniors (2)

Σε απόσταση βολής από την πρώτη θέση καί την κατάκτηση της Clausura Αργεντινής βρίσκεται η ομάδα των Argentinos ,ώντας αήττητη καί σε καταπλικτική φόρμα γενικώς καθώς μετρά αισίως 10 σερί αγώνες χωρίς ήττα.Παρουσιάζεται πολύ δυνατή τόσο εντός έδρας όσο επίσης καί εκτός,αφού σε 8 παιχνίδια μακριά από το σπίτη της μετρά μόλις ήττα στη δεύτερη αγωνιστική τού πρωταθλήματος.Μετρά 2 ήττες σε 16 αγώνες καί κατέχει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας μαζί με την προτοπόρο Estudiantes με 27 τέρματα ενεργητικό.

Από της πιό κακές ομάδες επιθετικά η San Lorenzo μιάς καί σε 16 παιχνίδια ως τώρα δεν έχει σκοράρει στα 10 από αυτά.

Σε καλύτερη κατάσταση με καλύτερη ψυχολογία καί με κίνητρο η Argentinos.Θα ρισκάρω στο διπλό σε απόδοση (2,50)


Στη σούμα σε σύστημα με ζητούμενα..


Juventus - Austria - Young Boys - St.Pauli - Argentinos.


Καλά να περνάτε πάντα με υγεία , καλή σας ημέρα ,τα σέβη μου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: