Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Πάει για Γκόμεζ η Μπάγερν

Μπορεί ακόμα να διεκδικεί άλλους δύο τίτλους (το πρωτάθλημα ουσιαστικά είναι δικό της), αλλά η Μπάγερν σχεδιάζει ήδη την ομάδα ενόψει της νέας χρονιάς. Πρωταρχικός στόχος είναι ένας τερματοφύλακας και πρώτος υποψήφιος είναι ο Εουρέλιο Γκόμεζ της Τότεναμ. Μία από τις θέσεις στις οποίες μειονεκτεί η Μπάγερν Μονάχου είναι αυτή του τερματοφύλακα. Μετά την αποχώρηση του Όλιβερ Καν, οι Βαυαροί δεν έχουν βρει άξιο αντικαταστάτη με τους Ρένσιγκ και Μπουτ να είναι τουλάχιστον ανεπαρκείς.

Έτσι, το καλοκαίρι οι πρωταθλητές Γερμανίας (μόνο με θαύμα το χάνουν το τίτλο) θα βγουν στην αγορά για την απόκτηση ενός πορτιέρο. Το πρώτο όνομα που είχε ακουστεί ήταν αυτό του Μάνουελ Νόιερ, αλλά η Σάλκε ζητάει πολλά, με συνέπεια οι Βαυαροί να στραφούν στον Εουρέλιο Γκόμεζ της Τότεναμ.

Ο Βραζιλιάνος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Λονδρέζους για άλλα δύο χρόνια, αλλά ο Λουίς Φαν Γκάαλ έχει ζητήσει την απόκτηση του άλλοτε τερματοφύλακα της PSV, και μάλιστα αν τελικά η Τότεναμ δεν καταφέρει να βγει στο Τσάμπιονς Λιγτκ, τότε τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα για την Μπάγερν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: