Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Οπαδός της Τσέλσι ο πρόεδρος της Λίβερπουλ

Το ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Τσέλσι την Κυριακή (2/5) ενδεχομένως να βγάλει και πρωταθλητή στην Premiership, καθώς σε περίπτωση που η ομάδα του Καρλο Αντσελότι κάνει το διπλό, θα βρεθεί αγκαλιά με τον τίτλο. Το παράδοξο είναι πως ο νέος πρόεδρος της Λίβερπουλ, Μάρτιν Μπράουτον, δήλωσε οπαδός της Τσέλσι και γι` αυτό δεν θα πάει στο Ανφιλντ να παρακολουθήσει το παιχνίδι.

Ο Μπράουτον, που ανέλαβε τα ηνία της Λίβερπουλ στις 16 Απριλίου, τόνισε πως εδώ και 55 χρόνια υποστηρίζει την Τσέλσι και αυτό δεν θα μπορούσε να αλλάξει από τη μία στιγμή στην άλλη: "Κάθε πραγματικός οπαδός που υποστηρίζει έναν σύλλογο για 55 χρόνια, όπως εγώ, δεν μπορεί εντελώς ξαφνικά να πάει εναντίον τους μέσα σε μία νύχτα. Όταν έχεις ακολουθήσει μία ομάδα για τόσο μεγάλο διάστημα τότε είναι στο αίμα σου. Είναι κάτι που έχει να κάνει με το συναίσθημα και όλοι οι οπαδοί που υποστηρίζουν για πολλά χρόνια τη Λίβερπουλ θα καταλάβουν τι εννοώ", τόνισε ο Μπράουτον και συνέχισε:

"Δεν μπορώ να έρθω στο ματς την Κυριακή και να δείξω οποιοδήποτε από τα συναισθήματά μου καθώς κάτι τέτοιο θα σήμαινε έλλειψη σεβασμού προς τους πιστούς της Λίβερπουλ. Η Λίβερπουλ έχει εκπληκτικούς οπαδούς και δεν θα ήθελα να το κάνω αυτό, οπότε για μένα το πιο λογικό είναι να μείνω σπίτι και να δω το ματς στην τηλεόραση".

Δεν υπάρχουν σχόλια: