Κυριακή 2 Μαΐου 2010

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Μην παρασυρθείτε…»

Ο ΠΑΟΚ αναζητά τη νίκη στο ντέρμπι με τον Αρη στην Τούμπα, προκειμένου να παραμείνει «ζωντανός» στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης στα πλέι οφ, που δίνει το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.Γι’ αυτό, η διοίκηση του «δικέφαλου του βορρά», μέσω ανακοίνωσή της, προειδοποιεί τους φιλάθλους της ομάδας να μην δημιουργήσουν προβλήματα και να αποφύγουν τις αντιαθλητικές συμπεριφορές.
Αναλυτικά:
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενόψει του κυριακάτικου αγώνα, οφείλει να επισημάνει στους φιλάθλους ότι είναι εξαιρετικά απαραίτητο να προστατεύσουν με τη συμπεριφορά τους την ομάδα. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να παρασυρθεί κανείς σε αντιαθλητικές συμπεριφορές που μοναδικό αποτέλεσμα θα έχουν να βλάψουν την ομάδα στην προσπάθεια που κάνει με αξιώσεις να κερδίσει την πρώτη θέση των πλέι οφ».

Παράλληλα, η διοίκηση του ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση και για τις ώρες που θα ανοίξουν οι Θύρες πριν το ματς:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει τους φιλάθλους για τα παρακάτω: Οι θύρες 4, 4α, 5, 6, 7, 7α και 8 θα ανοίξουν στις 18:30 Οι θύρες VIP, 1, 2 και 3 θα ανοίξουν στις 19:30 Ο κόσμος καλό είναι να προσέλθει στο γήπεδο από νωρίς για την αποφυγή συνωστισμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια: