Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Τα μακαρονια ειναι Ν.ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ......Ιταλία-Νέα Ζηλανδία 1-1

http://www.contra.gr/images/m/italy1-1_20-06_1_m.jpg Kαλύτερη και χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες, η Ιταλία δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε δεύτερο γκολ την ανωτερότητά της, μένοντας στο 1-1 με τη Νέα Ζηλανδία. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές κινδυνεύουν να μείνουν εκτός Μουντιάλ. Με νίκη στο τελευταίο ματς με τους Σλοβάκους, το συγκρότημα του Μαρσέλο Λίπι εξασφαλίζει την πρόκρισή της στους "16".7o λεπτό: ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ Ν.ΖΗΛΑΝΔΙΑ! Ο Ελιοτ εκτελεί φάουλ από τα αριστερά, η μπάλα χτυπάει στον Καναβάρο που δεν μπορεί να διώξει και ο Σμελτς από κοντά πλασάρει εύστοχα για το 0-1!
22ο λεπτό: Καλή στιγμή για την Ιταλία με τον Τζαμπρότα να σουτάρει και την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.
27ο λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία για τους Ιταλούς σε σουτ του Μοντολίβο. Η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι της εστίας της Ν.Ζηλανδίας.
29ο λεπτό: ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ! Ο Σμιθ τραβάει τη φανέλα του Ντε Ρόσι και ο ρέφερι δείχνει το σημείο του πέναλτι. Ο Ιακουϊντα ευστοχεί και ισοφαρίζει 1-1.
45ο λεπτό: Καλό σουτ του Ντε Ρόσι, ο Πάστον διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.
63ο λεπτό: Απειλεί η Νέα Ζηλανδία. Επικίνδυνο σουτ του Βίτσελιτς, η μπάλα λίγο άουτ.
70ο λεπτό: Θαυμάσιο σουτ του Μοντολίβο, ο Πάστον διώχνει εξαιρετικά με το ένα χέρι!
83ο λεπτό: Επικίνδυνο σουτ του Γουντ, η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ.
88ο λεπτό: Μακρινό σουτ του Καμορανέζι, ο Πάστον πετάχτηκε κι έδιωξε σε κόρνερ. ΙΤΑΛΙΑ - Μαρσέλο Λίπι (4-4-2): Μαρκέτι - Τζαμπρότα, Καναβάρο, Κιελίνι, Κρισίτο - Μοντολίβο, Ντε Ρόσι, Μαρκίζιο, Πέπε - Ιακουΐντα, Τζιλαρντίνο

ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ - Ρίκι Χέμπερτ (4-5-1): Πάστον - Ρέιντ, Νέλσεν, Βίτσελιχ, Σμιθ - Λόκχεντ, Έλιοτ, Μπέρτος, Φάλον, Κίλεν - Σμελτζ

Δεν υπάρχουν σχόλια: