Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Παράπονα οι Νεοζηλανδοί & οι Ιταλοί

http://www.sport24.gr/ast/cov/it/italia_2010_6_20_21_0_31_b.jpgΟι Νεοζηλανδοί είναι υπέρηφανοι για την ισοπαλία με την Ιταλία, αλλά έχουν και παράπονα από την διαιτησία."Νομίζω κάποιες από τις αποφάσεις ήταν περίεργες", τόνισε ο τεχνικός, Ρίκι Χέμπερτ και συνέχισε: "Το έθνος θα πάει στο τρίτο παιχνίδι και θα έχει ελπίδες πρόκρισης, κάτι που κανείς δεν πίστευε".

Ο αρχηγός της ομάδας, Ράιαν Νέλσον, ανέφερε: "Νομίζω ότι το γκολ του γκολ τους... δεν ήταν γκολ. Νομίζω πως τα παιδιά είναι απογοητευμένα γιατί ήρθαμε ισοπαλία χάρη σε ένα ανύπαρκτο γκολ. Ήταν γελοία απόφαση".

Στην αντίπερα όχθη, ο Μαρτσέλο Λίπι δεν μετανιώνει για τις αποφάσεις του, ενώ έκανε και αυτός τα παράπονά του.

"Ήταν μια μάχη και ξανά ξεκινήσαμε άσχημα. δεχτήκαμε γκολ στην πρώτη προσπάθεια του αντιπάλου στην περιοχή μας".

"Κυριαρχήσαμε, κάτι που ήταν λογικό και προσπαθήσαμε πολύ. Είχαμε δοκάρι και δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά όχι αρκετές".

"Δεν ήταν σοφό να συνεχίσουμε να κάνουμε σέντρες ενώ οι αμυντικοί τους είναι δύο μετρα. Πάντα είναι δύιοσκολο στο Μουντιάλ. Τώρα πρέπει να νικήσουμε στο 3ο ματς αν θέλουμε να συνεχίσουμε".

"Είδα ότι το γκολ της Νέας Ζηλανδίας ήταν οφ-σάιντ και ότι ήταν καθαρό το πέναλτι στον Ντε Ρόσι. Επίσης είδα τον Ρόρι Φάλον να παίζει συνέχεια με αγκωνιές"

Δεν υπάρχουν σχόλια: