Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Ιντάλγκο, Τομά, Φιέλ και Ντε Καρβάλιο


Ο Kρίστιαν Φιέλ  Οι Ιντάλγκο, Τομά, Φιέλ και Ντε Καρβάλιο φαίνεται να είναι άμεσοι μεταγραφικοί στόχοι του Ολυμπιακού από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ αναμένονται στην Ελλάδα οι κλεισμένοι Αργεντίνοι Μαρτίν και Φρατζιπάνε...στους οποίους ενδέχεται να προστεθεί ο Ντίαζ.

Ο 31χρονος μέσος της Αλμπαθέτε, Αντόνιο Ιντάλγκο, εχει πλούσιο βιογραφικό, αγωνιζόμενος σε ομάδες της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1998 από την β ομάδα της Μπαρτσελόνα, ενώ έπαιξε σε Τενερίφη, Μάλαγα ,Σαραγόσα Οσασούνα και στην Αλμπαθέτε που το Σαββατο19/6 σκόραρε στο ματς με την Καρταγένα υπο το βλέμμα του τιμ μάνατζερ Τακη Γιαννόπουλου.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά και σε συμφωνία με τον 30χρονο αριστερό χαφ Kρίστιαν Φιέλ που έμεινε ελεύθερος από την Aαχεν κι εχει αγωνισθεί ακόμη σε Kίκερς Στουτγκάρδης ,Mπόχουμ και Oυνιόν Bερολίνου
Ακόμη ο Ολυμπιακός Βόλου δείχνει πως κινείται για την απόκτηση δύο παικτών από τη Γαλλία.Ενας είναι ο Γαλλος κεντρικός αμυντικός Χαβιέ Τομά (1.93) από την Τουρ ενώ είχε αγωνιστεί σε Γκενιόν και Ροντέν.

Το άλλο όνομα είναι ο Σεναγαλέζος σέντερ φορ της Μπρεστ, Μπαζίλε Ντε Καρβάλιο. Ο 28χρονος επιθετικός ανήκει στη Μπρεστ, ενώ πέρυσι έπαιξε δανεικός για έξι μήνες στη Στρασμπούρ, όπου και αγωνίστηκε συνολικά σε 17 παιχνίδια, πετυχαίνοντας ένα γκολ. Επίσης έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στη Σοσό και τη Σεντάν.

Ακόμη ως εναλλακτική λύση για την άμυνα του Ολυμπιακού φέρεται και ο Τσέχος αμυντικός Γίρι Κρέιτσι που έχει 57 συμμετοχές τις τρεις τελευταίες σεζόν με την Γιάμπλονετς.

Από την Αργεντινή η βολιώτικη ΠΑΕ περιμένει τον Χουάν Εντουάρντο Μαρτίν και τον Πάολο Φραντζιπάνε στις 24 του μήνα στο Βόλο για να υπογράψουν και επίσημα τα συμβόλαιά τους, ενώ ενδεχεται μαζι τους να ερθει και ο 27χρονος μεσος Αντρές Αλεξάντρο Ντίαζ που επαιζε στο Εκουαδορ εχει ένα περασμα από την Μπενφικα και τις Ροζάριο Σεντράλ,Μπάνφιλντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: