Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Ασκάρατε:"Χειρότερη μου εμπειρία η ΑΕΚ"

http://www.sport24.gr/ast/cov/46/465166_b.jpg"Χειρότερη εμπειρία στην καριέρα μου η ΑΕΚ", δήλωσε ο πρώην αμυντικός της Ένωσης Φεντερίκο Ασκάρατε που βγάζει το ψωμί του στην Ισπανία. Για όσους έχουν καλή μνήμη δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά, για τους υπόλοιπους όμως να θυμίσουμε πως ο Ασκάρατε πέρασε για ένα φεγγάρι από την ΑΕΚ (σεζόν 2007-08), με σκοπό να καλύψει το πολύπαθο κέντρο της άμυνας.

Ο 26χρονος Αργεντινός από το Βαλκαρσέλ ωστόσο δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στην Ελλάδα και την ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να φύγει κακήν κακώς στο τέλος της σεζόν.

Δυο χρόνια μετά, τα προβλήματα δεν εγκατέλειψαν τον Ασκάρατε, ο οποίος πέρασε δύσκολα στην ομάδα της Πόλι Εχίδο. Παρόλα αυτά όπως δήλωσε σε ΜΜΕ της Ισπανίας η χειρότερη περίοδος της καριέρας του ήταν στην ΑΕΚ!

"Βρίσκονται εκτός Αργεντινής εδώ και οκτώ χρόνια και η ζωή στην Ευρώπη μπορώ να πω πως είναι περίπλοκη. Το πέρασμα μου από την ΑΕΚ για έναν χρόνο, ίσως και να ήταν το χειρότερο στην καριέρα μου.

Προσπάθησα πολύ να προσαρμοστώ στις δύσκολες συνθήκες που βρήκα και όποτε μου ζητήθηκε βοήθησα όσο μπορούσα", τόνισε ο 26χρονο άσος.

Στην Πόλι Εχίδο ωστόσο δεν τα περνάει και.. μέλι, αφού ο ισπανικός σύλλογος αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: