Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Πλησιάζει ο Καστίγιο, φεύγει ο Λεονάρντο


Ο Νέρι Αλμπέρτο Καστίγιο Το επόμενο διήμερο αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις σε δύο μεταγραφικά θέματα στον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα ο Νέρι Καστίγιο βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ να επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του, ενώ αντίθετα ο Λεονάρντο πλησιάζει ολοένα και πιο πολύ στην Παλμέιρας.

Ο Καστίγιο έχει πάρει τη διαβεβαίωση από τον Λουτσέσκου ότι η Σαχτιόρ δεν πρόκειται να αρχίσει πάλι τα παλαβά της και θα παραχωρήσει τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού στον Ολυμπιακό, ενώ στο συμβόλαιο θα υπάρχει και οψιόν αγοράς. Ο Ρουμάνος τεχνικός, αλλά και ο ουκρανικός σύλλογος γνωρίζουν πολύ καλά πως ο Καστίγιο δεν θα μπορέσει ποτέ να αγωνιστεί στη Σαχτιόρ, γι αυτό και είναι αποφασισμένοι να τον παραχωρήσουν με τη μορφή δανεισμού στους "ερυθρόλευκους", έτσι ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Μόνο έτσι θα μπορέσουν να... απαλλαγούν από τον παίκτη, αλλιώς θα συνεχίσουν να τον πληρώνουν για άλλα δύο χρόνια.

Οσο για τον Λεονάρντο, ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή βρίσκεται στη Βραζιλία για να ολοκληρώσει την παραχώρηση του αριστερού μπακ στην Παλμέιρας με τη μορφή δανεισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: