Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Το... μεσαίο δάχτυλο του Κασίγιας η απάντηση της "Marca" στους "Times

http://www.contra.gr/images/m/casillasfinger_200610_m.jpgΜεγάλες διαστάσεις λαμβάνει η κόντρα που ξέσπασε τις τελευταίες μέρες μεταξύ βρετανικού και ισπανικού Τύπου.Αιτία της διαμάχης, τα δημοσιεύματα που άρχισαν από τους "Times" του Λονδίνου και εν συνεχεία αναπαράχθηκαν από όλα τα έντυπα του Ηνωμένου Βασιλείου, τα οποία αφορούσαν την ρεπόρτερ της ισπανικής τηλεόρασης που καλύπτει το Παγκόσμιο Κύπελλο, Σάρα Καρμπονέρο. Η εν λόγω ρεπόρτερ αποτελεί την "πέτρα του σκανδάλου" επειδή είναι η συμβία του Ικερ Κασίγιας και μετά την αναπάντεχη ήττα της Ισπανίας από την Ελβετία, τράβηξε πάνω της πολλά "πυρά".

"Οι Ισπανοί φίλαθλοι σάστισαν από την ήττα της ομάδας τους με 1-0 στο Παγκόσμιο Κύπελλο από την Ελβετία και στόχευαν το θυμό τους το επόμενο βράδυ ενάντια στην όμορφη τηλεπαρουσιάστρια, που κατηγορούν ότι αποσπούσε την προσοχή του τερματοφύλακα", ήταν το επίμαχο δημοσιευμένο κομμάτι, το οποίο γνωστοποίησε στο ευρύ κοινό πλέον τη σχέση του Κασίγιας με την Καρμπονέρο (η οποία πρόσφατα ψηφίστηκε ως η πιο σέξι αθλητική ρεπόρτερ από γνωστό ανδρικό περιοδικό).

Η Καρμπονέρο, μάλιστα, πήρε συνέντευξη από τον Κασίγιας μετά το ματς, στην οποία η συμπεριφορά της κατά γενική ομολογία ήταν άκρως επαγγελματική. Υπό αυτό το πρίσμα, τα ισπανικά ΜΜΕ αντεπιτέθηκαν σχεδόν εν τω συνόλω τους στον βρετανικό Τύπο και η κόντρα καλά κρατεί. Τελευταία έριξε λάδι στη φωτιά η Marca, η εφημερίδα (ανεξαρτήτως αντικειμένου) με τη μεγαλύτερη κυκλοφορία στην ιβηρική χώρα, η οποία στις εσωτερικές της σελίδες έδωσε μέσω ενός σκίτσου (το βλέπετε στη φωτογραφία του θέματος) τη δική της απάντηση στους "Times".

Δεν υπάρχουν σχόλια: