Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Ο Τσέζαρεκ και οι άλλοι...



Ο Δάρλας στην προπόνηση του Παναθηναϊκού Η περίπτωση του Ντάνιελ Τσέζαρεκ θα ξεκαθαρίσει οριστικά μέχρι τη Δευτέρα. Μάλιστα, αν όλα πάνε καλά ίσως και το απόγευμα να ανακοινωθεί η απόκτηση του 27χρονου επιθετικού από του κίτρινους. Οι δύο πλευρές βρίσκονται στις τελικές επαφές και δεν αποκλείεται τη Δευτέρα να γίνουν οι καθοριστικές διαπραγματεύσεις για να γεφυρωθεί ένα οικονομικό χάσμα που τις χώριζε.

Ο έμπειρος επιθετικός έχει συμφωνήσει σε βασικούς όρους και περιμένει την οριστικοποίηση της μεταγραφής αφού προηγουμένως κλείσει και το οικονομικό που είναι άλλωστε το σημαντικότερο κεφάλαιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως εδώ και δύο βδομάδες υπήρξαν αρκετές και αξιόλογες προτάσεις για τον Τσέζαρεκ από πολλές ομάδες του εξωτερικού αλλά ο 27χρονος επιθετικός ξεκαθάρισε πως προτεραιότητά του είναι να παραμείνει στην Ελλάδα και μάλλον θα καταφέρει να πετύχει τον στόχο του.

Ο Φίλιππος Δάρλας, που θα μείνει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, ίσως τελικά γίνει μία από τις λύσεις για τον ’ρη, στα άκρα της άμυνας.

Υπάρχουν πληροφορίες που... ελέγχονται μεν, ωστόσο, αναφέρουν ότι το θέμα Δάρλα ενδεχομένως να κλείσει θετικά μέσα στα επόμενα 24ωρα. Αυτό θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από τις τελικές συζητήσεις που θα έχει ο ποδοσφαιριστής με τους διοικούντες και την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: