Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Μπαλάφας η επιστροφή

Την ανυπομονησία του να ξαναπαίξει στην γεμάτη Τούμπα και να φορέσει και πάλι τη φανέλα του ΠΑΟΚ, εξέφρασε ο Σωτήρης Μπαλάφας, ο οποίος μετά από ένα χρόνο ...περιπλάνησης ως δανεικός σε Εργοτέλη και ΠΑΣ Γιάννενα επιστρέφει στον «Δικέφαλο» του Βορρά. Την χαρά του, την αγωνία του και την ...ανυπομονησία να ξαναμπεί στην Τούμπα και για να αγωνιστεί ξανά για λογαρισμό του ΠΑΟΚ, εξέφρασε στην ιστοσελίδα «paok24» ο Σωτήρης Μπαλάφας, ο οποίος έκανε δηλώσεις με αφορμ

ή την επιστροφή του στο ρόστερ του «Δικέφαλου» του Βορρά:

«Εχω μεγάλη αγωνία να μπω ξανά στην Τούμπα και να παίξω με τον ΠΑΟΚ. Αυτός ήταν ο στόχος μου από τη μέρα που έφυγα από την ομάδα. Ο ΠΑΟΚ έχει φτάσει πλέον σε επίπεδο πρωταθλητισμού και εγώ θέλω να είμαι εδώ», είπε αρχικά ο νεαρός μέσος των «ασπρόμαυρων» και στην συνέχεια αναφέρθηκε στους Πάμπλο Γκαρσία και Βίκτορ Βιτόλο, οι οποίοι θα είναι οι ...ανταγωνιστές του στην μεσαία γραμμή της ομάδας:

«Εκαναν εξαιρετικό πρωτάθλημα και οι δύο, αλλά μου αρέσει ο συναγωνισμός, γιατί θα μας κάνει όλους καλύτερους και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα, επειδή στο σημείο που βρίσκομαι πρέπει να γίνομαι καλύτερος».

Ο Μπαλάφας ρωτήθηκε επίσης για την επιστροφή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στον ΠΑΟΚ, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον 29χρονο επιθετικό:

«Για μένα είναι ο καλύτερος Ελληνας ποδοσφαιριστής και έρχεται στον ΠΑΟΚ σε πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία», τόνισε και κλείνοντας δήλωσε πως ο Φερνάντο Σάντος ήταν ο καλύτερος προπονητής που έχει συνεργαστεί στην καριέρα του:

«Δεν είχα κανένα πρόβλημα με τον κ. Σάντος. Αντιθέτως, ίσως και να είναι ο καλύτερος προπονητής με τον οποίο έχω δουλέψει και έκανε μάλιστα πολύ καλή δουλειά, την οποία αφήνει στον κ. Μπερέτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: