Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Ρικάρντο Οσόριο-Περιμένω τηλέφωνο από το Μιλάνο!

http://www.sport24.gr/ast/cov/os/osorio_2010_6_20_11_35_12_b.jpgTη στιγμή που σήμερα ελληνικές ιστοσελίδες και πρωτοσέλιδα εφημερίδων "εμπλέκουν" τον ΠΑΟΚ σε μεταγραφικά σενάρια με τον Ρικάρντο Οσόριο, ο ίδιος ο παίκτης έκανε χθες μία εντελώς διαφορετική δήλωση.Ο Μεξικανός δεξιός μπακ του οποίου το συμβόλαιο λήγει, έκανε δηλώσεις της οποίες αναπαρήγαγαν όλα τα γερμανικά ΜΜΕ.

Σε ερώτηση λοιπόν σχετικά με τον μέλλον του, καθώς το συμβόλαιο του λήγει 30 Ιουνίου και δεν έχει βρει ακόμα ομάδα απάντησε από την Νότια Αφρική όπου και βρίσκεται με την Εθνική του ομάδα: "Δεν ξέρω τι θα κάνω ακόμα.

Περιμένω τηλέφωνο από το Μιλάνο!". Όπως μάλιστα γράφουν οι Γερμανοί ο Οσόριο εννοεί ότι περιμένει τους ανθρώπους της Ίντερ οι οποίοι τον είχαν προσεγγίσει.

Να σημειωθεί ότι πρόσφατα αναφέρθηκε στον γερμανικό Τύπο ότι και η Βιγιαρεάλ θέλει τον παίκτη.Το δεδομένο είναι ότι ο ΠΑΟΚ κοιτάει στο Μουντιάλ μήπως βρει κάποιο "λαβράκι".

Ο Οσόριο θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να ενδιαφέρει τον Δικεφάλο ο οποίος όμως έχει περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες και δεν μπορεί σίγουρα να μπει σε κάποιο μεταγραφικό παζάρι όταν σε αυτό εμπλέκονται μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι

Δεν υπάρχουν σχόλια: