Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Πλακώθηκαν Ριμπερί - Γκουρκίφ!

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/e4dd1ebbbc19c0874dc6619c03d7f415_L.jpg?1277026089?1277026089?1277026089Νέος... τσαμπουκάς στην εθνική Γαλλίας καθώς όπως μεταδόθηκε πριν λίγο από τηλεοπτικό σταθμό, ο Φρανκ Ριμπερί και ο Γιοάν Γκουρκίφ ήρθαν στα χέρια στο αεροπλάνο που μετέφερε την γαλλική αποστολή στην πόλη Κίσνα! Τα πράγματα στην εθνική Γαλλίας έχουν ξεφύγει πέρα από κάθε φαντασία και πλέον η αποστολή των «τρικολόρ» δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει από το να ...επιστρέψει στην χώρα της πριν συμβούν πολύ ...άσχημα πράγματα!

Τα χειρότερα πάντως είναι ήδη γεγονός, αφού όπως μετέδωσε πριν λίγο το τηλεοπτικό δίκτυο του «Eurosport» ο Φρανκ Ριμπερί και ο Γιοάν Γκουρκίφ έπαιξαν ...ξύλο μέσα στο αεροπλάνο που μετέφερε την γαλλική αποστολή στην πόλη Κίσνα, όπου την Τρίτη θα διεξαχθεί η αναμέτρηση των «πετεινών» με τη Νότιο Αφρική!

Τον διαιτητή έκανε ο Ζερεμί Τουλαλάν, ο οποίος ανέλαβε να χωρίσει τους δύο μέσους και να τους ηρεμήσει αλλά δέχτηκε κι αυτός μερικές ...ψιλές!

Πλέον η κατάσταση στην αποστολή της Γαλλίας είναι εκτός ελέγχου, αφού οι φήμες για «κλίκες» στην ομάδα είναι έντονες, ενώ αναφέρεται συνεχώς ότι ο Ριμπερί που θεωρεί τον εαυτό του ηγέτη της ομάδας δεν θέλει ούτε να βλέπει τον Γιοάν Γκουρκίφ που θεωρείται από πολλούς το ανερχόμενο αστέρι του γαλλικού ποδοσφαίρου.
Ο τελευταίος πάντως είναι από τους πιο ευγενικούς και ήρεμους ποδοσφαιριστές των «τρικολόρ» και έχει βρεθεί εκτός εαυτού μετά τις συνεχόμενες προκλήσεις του σταρ της Μπάγερν Μονάχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: