Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Στη Σίτι ο Γιάγια Τουρέ


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Γιάγια Τουρέ έψαχνε εδώ και καιρό τον νέο του... σταθμό, καθώς τη σεζόν που μας πέρασε δεν είχε χρόνο συμμετοχής στην Μπαρτσελόνα και τον βρήκε στην Αγγλία, με την Μάντσεστερ Σίτι να ανακοινώνει την απόκτηση του πρώην «ερυθρόλευκου» για πέντε χρόνια.

Ο Τουρέ υπέγραψε στην αγγλική ομάδα και συνεχίζει τις διακοπές του, καθώς πήρε άδεια τριών εβδομάδων λόγω της συμμετοχής του με την Ακτή Ελεφαντοστού στο Mundial της Νοτίου Αφρικής. Το οικονομικό μέρος της συμφωνίας δεν ανακοινώθηκε, ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Τουρέ στοίχισε στην 34 εκατομμύρια ευρώ!

«Είναι ακόμα μία σπουδαία μεταγραφή», δήλωσε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, καθώς η ομάδα του πρόσφατα απέκτησε τον Ισπανό μέσο Νταβίντ Σίλβα και τον Γερμανό αμυντικό Ζερόμ Μπόατενγκ.

Ο Ιταλός τεχνικός της Σίτι πρόσθεσε: «Όλοι ξέρουν ότι ο Γιάγια είναι ένας παίκτης, τον οποίο θαυμάζαμε για πολύ καιρό και θα θέλαμε να τον καλωσορίσουμε στη Μάντσεστερ Σίτι. Έχει αγωνιστεί στο κορυφαίο επίπεδο με την Μπαρτσελόνα και είμαι σίγουρος ότι η εμπειρία και η ικανότητά του θα είναι πολύ σημαντικές για μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: